Grillväder!

Snacka om sommarväder =) E ju helt otroligt underbart...man får otroliga vårkänslor, det bara spritter i kroppen!

Vi har grejjat lite i rabatten oxå under dage... Ellioth tycker att det är väldigt roligt att gräva i jorden =) Kanske blir en liten trädgårdsmästare en dag...

                                

                                   




  
                                                  


Så här har det blivit i rabatten... lite mer blommor i alla fall! Det kommer att bli fint till slut, lite mer lummigt!!!


I kväll har mamma och pappa vart här och grillat god mat! Det en ju trots allt pingstafton så man får ju fira lite... Tyvär har ju den helgen försvunnit i betydelse när annandag pingst försvann som röd dag... tråkigt tycker jag! Inte ens sån bröllopshelg som det en gång var! Vi hade i alla fall jätte mysigt och barnen tycker det e jätte roligt när mormor och morfar kommer! Imorgon ska Alvin och min pappa gå på bio tillsammans, det har blivit lite deras grej och Alvin tycker att det är jätte viktigt (det är nog ganska ömsesidigt tror jag =))

Efter maten var det dags för den fyrbenta att få mat och en kvällspromenad... Jag och mamma tog med barn och hund och gick ut och gick. Vi gick upp till hästarna och fann den här underbart söta lilla varelsen i hagen! Det var mycket spännande med en bebishäst tyckte Ellioth!

                    
                        

Helt otroliga bilder tycker jag! Elliothoch mormor gick upp och klapapde den lilla sötisen! Ellioth tyckte det var roligt men lite läskigt...


Lovis tycker verkligen INTE om värmen... undrar hur det kommer att bli till sommaren??? Hon tyckte att det var skönt att ligga naken i sitt babygym under kvällen men Ellioth tyckte att hon behövde en ny blöja så han bytade den =) Han var jätte duktig!!! Han klara banne mig nästa helt själv att byta!!!

Nehe nu ska jag mysa med Lovis i soffan... Ellioth sover redan och Roger ska bli som barn på julafton... Han ska åka in till stan och vara chaufför och köra en Impala -60... Kuligt!

Ha en fortsatt trevlig Pingst!!




Kommentarer
Postat av: Jeanette

Åhhh vilka mysiga hästbilder!

2010-05-23 @ 10:34:01
Postat av: Cissi

Jaa visst e de!! Hur urgullig som helst!!

2010-05-23 @ 16:29:19
URL: http://familjenstehnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0