Idag fyller jag år...

Vilken morgon.... Skulle baka klart tårtorna tills idag... Snacka om pannkaka... Fick slänga en hel plåtkaka sen gjorde jag nya... Ungifär som igår när jag och Nett bakadde maränger, två åkte i soporna =( Fattar INTE hur andra med hur många barn som helst fixar att baka och ha tålamod på samma gång... Mitt tröt fort!
Men nu står det två tårtor i kylskåpet =) Blir kalas i alla  fall =) Nett kom hit och hjälpte mig på morgonen TUR! Jag höll på att få rilktigt psykbryt och bestämde mig för att jag inte kommer att baka mer någonsin.... undra hur länge jag kommer att hålla det då???

Mamma kom hit på morgonen för att passa Ellioth medans jag var på föräldragrupp och Roger skulle ju på värmebehandling... Då fick jag de här vackra rosorna =) Tack! Sen när mamma och pappa kom på kvällen blev det paket.... två jätte fina ljuslycktor!!  Passar perfekt hos mig... mamma och jag såg dem på stan i måndags... hon la det på minnet... Ens egna har ju liksom krympt under graviditet mm... Japp och en klippning av farmor!! Ska boka den imorgon så blir man fin till dopet oxå!! Härligt!!




Har vart på föräldragrupp idag! Det var mycket trevligt! Tänk va våra små växer =) Ska bli roligt att följa dem! Vi satt kvar en stund idag med och tjöta, det e roligt! Tänk att man tycker det e lika pinsamt när folk sjunger för en nu som när man var liten fast det e väldans roligt!! Tack!!



Tänk så här trött blir man av att vara på föräldragrupp =)





Tänk så här trött bli en liten Ellioth när man lekt med mormor hela förmiddagen =) Han har sovit middag här men hade lite svårt för att vakna...

    

De här vackra rosorna fick jag av min underbara darling!!! Tack älskling!!!

På eftermiddagen kom Helene och hennes kids med en underbar hängampel med millionbells i blandade färger =) Precis en sån som jag ville ha!! Tack!!

Nett och Rikard med deras underbara kids kom oxå med paket =) Blir man någonsin stor när det kommer till paket.... jag älskar paket!!! Jag fick KÄRLEK i bokstäver till sovrummet!!! Helt underbart fint kommer det att bli!!! Tack va ni e goa, mina vänner!!

Janice hade med ett paket till Lovis oxå, en underbar boby med katten Jansson =) Jätte gullig!!

Tankar.............................................................................................................................................
Nu sitter vi här på soffan och e bra trötta... fast man lär ju inte kunna somna än på ett par timmar om Lovis får bestämma... Har vart en helt OK födelsedag... Imorgon bär det av till gekås och se om man blir lite fattiger =) 


Nehe tack för idag och natti natti!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0