KK-mottagningen

Idag har hon vart inne på sjukhuset och fått penecilin... Livmoderinfektion den här gången osså... Fy vilken otur jag måste ha, fattar inte vad jag gör för fel. Efter Ellioth tog det 5 veckor, Lovis e bara 4 veckor. Jä!!tte mensverk och störtblöder, hua ingen rolig syn alls, börjar få ferber med men hoppas att penecilinen tar det innan det blir lika illa som förra gången!! Det var ingen rolig undersökning heller, tog jätte lång tid plus att läkaren hade en ST-läkare med som hun undervisade med. Det blev flera olika undersökningar samt ul. men hellre att de tar det på allvar! Sen bar det av till provtagning med en tanta son INTE kunde sticka...borde gått charmkurs med!!! Då e det tur att man kan tröstäta med familjen på MC!! Faktiskt riktigt gott för en gång skull...  

Nu sitter ja och Lovis och myser i soffan medan Roger e ute med den fyrbenta. Han har inte heller en bra dag idag så det har vart tufft! Men imorgon ska han på värmebehandling och hoppas att det ska hjälpa lite mot smärtan i axeln! Det har faktiskt bättrat sig lite så vi e kanske på rätt väg! 

Vi hade bebisbesök idag! Anette och hennes dotter Frida va här tillsammans med Fam Altesson-Kling =) Det var mycket trevligt! Tack för den fina klänningen!! Sen bar det av till eklöws för lite påfyllnad i kylen =)

Ska krypa ner och titta på en film nu när Roger kommer hem! Ha det gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0