Min lille gosse börjar bli stor...

Vilken dag man haft idag! Vart fullt ös från början till slut... Efter en mindre rolig natt tog jag och Lovis en sovmorgon som var välbehövligt! Roger gick upp tidigt med Ellioth och ringde verkstan...bilen vart sönder =(

Vi tog en lång frukost och satt och prata o tjöta innan Roger gick ut med Zelma och jag tog hand om barnen. Sen kom Nett hit och vi satt ö slöa i soffan...vi var sega båda två...  En sån där dag som man inte vet vad man vill eller någonting. Nehe det var väl bara att ta tag i kragen och gå ut o rensa i landet!! Väckte Ellioth som egentligen inte  alls ville vakna... Ibland får man bara göra och jag bar ut honom till hallen så lockade med att vi skulle ut o grtäva och mamma skulle med!! Lovis låg o sov så det gäller att passa på att ha mamma för sig själv =) Den gubben gick hem!!




                                                                                

Här har vi världens underbaraste kille som hjälper mamma ute i rabatten!! Ska mamma ha sax så ska minsann jag med ha det!!! Vi klipper bort det gamla o visna från pionerna.



                                         


Nett stannade kvar och hjälpte till med rabatten och vist e det roligare när man e två och kan tjöta och få tiden att gå!! Man blir hungrig av att grejja så vi gick in o lagade mat och familjen Altesson- Kling åt med oss!! Korvstroganoff o ris blev det... Ellioth skrapade kastrullerna och smaskade i sig alla träden och morötter och harricott =) Han gillar grönsaker!!

Bilen vart klar och Roger tog med Rikard o Emmy in till staden för att hämta den.. Det var en hiskelli tur att det inte var ett jätte fel på bilen som man befarade... Vad har man för val, det e ju bara att lämna in den för bilen måste ju funka...

Sen hände det som alla mammor väntar på... Min miniman börjar bli stor!! Vi skulle ut och gå runt strängen och skulle byta blöjer på barna så vi kunde gå.. Då ville Ellioth kissa på toaletten... Vist tänkte jag sitt du där en stund, det har han gjort förr och tyckt det var roligt att bara sitta där men nu banne mig så kissade han =)

Jippi!! Yeah ropade han och klappade händerna!! Han hoppasde ner och upp igen och kissade lite till och tyckte att det var jätte roligt!! Va duktig han e min prins!! Sen ville han ju inte ha blöja och jag tänkte att nu gäller det att hänga med =) Vi tog fram ett par kallingar med Blixten McQueen som Ellioth fick av Carro med familj när Lovis kom!! Perfekt, stolt som en tupp vart han och vi tog på oss o gick! På vinst o förlust!

                          

Visst e han söt... måste kolla när kisset kommer...



Vi gick runt strängen och när vi kom hem låg det täckbark och duk utanför som min underbara man köpte till sin fru ;) Va roligt!! Janice tog barnen och vi skulle bara ner till blomaffären för att köpa en Hosta o en Kärleksört till rabatten...

Det hade lagt om vägen nu när de gör om 41:an... Jaha men in till karlsson kan man säkert köra, det stog att det var avstängt till Bua... Men nehe... rödljus och avstängt upp till Karlssons... Klockan va fem i och va sjutton envis som man e och inget tålamod alls... jsg skulle ju ha blommor... Insåg att jag skulle få vända i Derome...hade ingen lust alls med de!  Körde mot rött ljus...och gjorde e usväng och herre jössen va folk glodde... Ja jag vet inte smart men jag hann till blommaffären... Men tji fick jag de hade inga blommor... Attans får vänta till en annan dag.

När vi kom tillbaka gjorde jag och Nett rabatten och Ellioth hjälpte glatt till! På med täckduk, det var lite pilligt men vi fick dit den... Det gick åt mycket mer täckbark än vi trodde men Åh va fint det blev!

             


Ellioth vart banne mej torr och gick på toa när vi kom in ;) roligt!! Nu får vi se hur det går! Håll alla tummar o tår!

Tack för en mysig dag o tack för hjälpen!! Kramar!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ja du... Tack för mat & underhållning! Hade en mycket trevlig dag - särskilt kvällspromenaden! :-)

2010-05-18 @ 09:11:21
Postat av: Jen

Va roligt med Ellioth och toaletten! Visst blir man glad för sånt!

2010-05-18 @ 20:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0