Mormor har vart här på besök idag =)

Har vart en ganska bra dag i dag! Känner mig lite bättre i magen och haft lite mer ork så penicilenet har nog börjat att verka =) Min mamma har vart här idag, hon kom vid 12-tiden så då bjöd vi henne på lunch som Ellioth har valt, köttfärssås och spagetti. Det e roligt att han kan sätta ord på det han vill ha! Mysigt att ha henne här!! Ellioth vart helt överlycklig att mormor kom så man får krypa upp i soffan och hon läser böcker! Han e verkligen tre år just nu och han både hörs och märks MYCKET!! Ljudvolymen e på topp och det brötas för fullt! efter ett tags lekande inser vi att vi behöver fylla på reserverna och då går vi ut i köket och fixar äpplepaj och vaniljsås, inte helt fel =)

När magen e proppmätt och kaffetarmen påfylld så känner vi att en promenad för att rasta hund och tre-åring e ganska bra!!



Här e syskonen Stehnson... Första bilden då storebror inte surar...



Här leker Ellioth och mormor. Han kör bilar och de fastnar i leran. Då kommer bärganingsbilen och räddar dem =) Han har inget fel på fantasiin i alla fall och mormor är världens bästa lek-mormor (hon e ju inte förskollärare för intet)


Här har vi Lovis och hennes storebror Alvin!!


Nehe nu så ska vi dricka lite kaffe här mmm gott =)

Kommentarer
Postat av: caroline

Underbart med en blogg gumman !

Ska försöka kommentera ofta, för det är kul med kommentarer :)

2010-05-05 @ 20:37:16
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vad fint det har blivit! Bara fortsätt skriv - det är roligt att läsa! Kram kram

2010-05-05 @ 21:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0