Promenad i regnet

Japp nu har hon vart ute och gått med Zelma. Det var ganska  kallt och det regnade en del, vi blev pisseblöta båda två. Zelma tyckte dock att det var jätte härligt att få springa en massa, vi gick genom skogen där det fanns fåglar man kunde jaga =) På slutet tyckte hon att det vart kallt och stretade massor så det var gott att komma in i värmen och bl torkad...

För min del var det jätte skönt, man kan skingra tankarna och bara vara själv en stund. Det är skönt att gå genom skogen, en alldeles lagom runda. Naturen börjar bli såå vacker och det börjar bli lite grönt lite varstans. Snart e det grönt överallt, det går såå fort när det väl börjat.

När jag kom hem bytades vi åt jag och Roger, han åkte och handlade och skulle fixa en stång till garderoben. Han behöver ju oxå vara själv en stund... Så nu med förnyade krafter ska jag slänga in en tre-åring i ett bad (kan vara nog såå ansträngane) och kanske en hund (som blev mycket skitig på promenaden)... Sen e det lunch på schemat och duchar och kläder sm ska fixas och sen bär det av till falkenberg på konfirmation. Ser fram mot en trevlig dag =)


Här har vi födelsedagsbarnet Herman!!



Här hjälper storebror Alvin till att bygga upp Hermans tält =) Det var jätte roligt med ett tält! Herman fick ett tält till av farmor och Kalle som man kan ha ute med en tunnel i, det var oxå jätte roligt! Sen fick han en skottkärra med sopkvast och spade till då han kan hjälpa till ute i trädgården!



Här har vi våran Ellioth som kikar ut ur tältet. Det var ju jätte roligt att leka hos Herman idag. Ellioth ville inte ens åka hem när klockan blivir hanlv 11. Ellioth kom på att han hade ju ett eget tält hemma så vi fick lova att sätta upp hans tält idag... hoppas vi hinner det =)




Tack för igår Herman! Det vart jätte mysigt!

Kommentarer
Postat av: caroline

Vilken skog? Går du på slingan? Kram

2010-05-09 @ 09:11:57
URL: http://bjorkhagen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ja skog och skog =) Vi brukar kalla rundan det som är mot strängen men vi genar nerför backen genom skogen.... Vi har gått den tillsammans...



Tack för idag!! Kram

2010-05-09 @ 22:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0