Underbara skrutt

Idag har min underbara skrutt vart på förskolan och det har gått jätte bra! Det tog inte såå lång tid innan det ledsamma gick över...det ska bara låta och se mycket värre ut än vad det e. Pappa lämnade idag så det gick nog lite bättre med, han e inte så blödig som mamma e =) Ellioth hade haft jätte roligt, de hade firat Herman och sen hade de gått ut och lekt! Ellioth har världens underbaraste förskola med världens underbaraste "fröknar", Milena ringde hem vid 11 för att berätta för den blödiga mamman (jag) att hennes son hade det jätte bra och var ute och lekte, skrattade och grävde i sandlådan med Herman. Då fredagen e en klämdag bytade vi den till imorgon så skrutten ska dit imorgon med. Då SKA jag vara hemma och städa för det såg Lovis till så jag inte fick gjort idag... men det växer en konstig grå mossa på våra möbler som jag inte riktigt vet vad det e så det e bäst att avlägsna den =)

När Roger lämnade Ellioth gick jag och Jen runt strängen...grymt skönt!! Jätte mysigt och och gött att få tjöta av sig lite=) Mammor behöver mycket av den varan...mycket bra medecin =)

Sen blev det en härlig kvällspromenad med Nett och hund!! Tänk va kilona och volangen försvinner fort om man e så duktig alltid... eller...då kanske man måste tänka på vad man stoppar i munnen med... njä...

Ha det gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0