Het fisksoppa

Då var man hemma igen efter öppna förskolan och en lunch uppe hos Carro! Mycket trevlig dag har det vart! Ellioth tyckte att det var mycket roligt på öppna förskolan... Han spelade över en aning... Rymde ut med Emma, rymde upp med Emma och dansade med Emma =) De e föör söta de två =) Hittar på en massa hyss ihop och har väldans roligt ihop!

Det blev fika och pyssel och det är lika mysigt varje gång, helt otroligt av Eva att hon orkar hålla på. Nybakat bröd till varje gång, massa pyssel, lugna stunden och bus med barnen. Hon e bara helt underbar!

Sen åkte vi upp till Carro och fixade lunch, en het fisksoppa och jösses va god den var! Ellioth tyckte med att det var mumsigt och han åt och åt och åt... Knäcke och frukt efteråt =) Sen lektes det  ju en massa såklart! Lovis sov bara på väg upp men väcktes av sin storebror ganska fort... Nu somnade hon i bilen på väg hem och sussar gott i bilstorlen i sovrummet! Hoppas på att hon får sova läääänge! Jag har fått gjort lite... Ska ha Me and I party imorgon så man vill ju gärna att det ska var rent när man får hem folk! Tur av mig att jag storstädade i helgen så nu vart det faktiskt inte så mycket att göra... Ska toan, damsuga lite och sen e det ju klart! Ska ta mig ut till Eklöws sen innan 18... och handla lite inför morgondagen!

Ellioth kollar på blixten i soffan så nu är det bara jag som ska ta mig i kragen och sätta lite fart! Alvin kommer strax hem hoppas jag och då ska ha ta och städa sitt rum så då får jag väl bara ta och sätta fart, lte press e ju alltid bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0