"Ja se det snöar..."

Då var snart fredagskvällen till ända och vi sitter uppkrupna i soffan. Utanför fönstret faller snön och bildar ett vitt täcke =) Såå mysigt, jag får sånna julkänslor! Tänk om det ligger lite snö utanför i morgon?? Kul att gå ut och leka i snön med barnen! Förra året då all den underbara snön kom kunde varken jag eller Roger gå ut i snön... Jag hade otroligt ont av foglossning, höggravid och... tja inte såå smidig =) Roger var nyopererad efter den stora operationen =( och hade jätte ont! Nu är det ju v'ldans mycket bättre! Så tänk om i fall att det e snö ute i morgon?

Ikväll har Carro & Patrik vart här med sina barn! Det var jätte mysigt!! Vi har smaskat på kyckling i pitabröd, lyftpotatis, såser och sallad till! Riktig fredagsmat! Mums! Barnen har lekt, vänt upp och ner på Ellioths rum.. inte såå ovanligt... Vart jätte duktiga och städat och sen har de badat, nya superroliga sysselsättningen =)  De e såå söta Ellioth och Emma, satt i varsin balja med vatten i och lekt som hejsan!

De små har med lekt en massa på golvet och vi vuxna har tjötat, druckit kaffe och haft jätte trevligt!! Tyckte lite synd om Roger som fick det stora nöjjet att gå ut med Zelma nu... det blåser och snöar och e jätte kallt.. Han var inte alls sugen på det... Hua!

Jaha vad har hänt annars i veckan?? Carro och barnen var här i onsdagt istället för på öppna förskolan, barnen lekte och vi lunchade =) Mycket trevligt!! Sen kom mamma och vi åkte till GeKås, jag och mamma. =) Det var jätte mysigt, vi och alla andra... Shit va folk det kom ju senare det blev... Alla var nog nere vid leksakerna för där var det tjokt med folk =) Alla är ute och handlar julklappar... Vi med såklart! Hittade en del i alla fall!!

Var hos min sjukgymnast igår... Hon skulle ju kolla hur det går med min rygg... Börjar bli lite bättre, eller bäcken rättare sagt. Det hände ju något när Lovis kom ut och det sitter i! Kan fortfarande inte ligga på mage och sova, då känns det som om jag ska gå av... Men det låser sig inte längre i alla fall så lite bättre e det! Men jag frågade om minn fot och mycket riktigt så hade jag rätt vad det gäller hälsporre =( Det var det! Ont som tusan gjorde det när hon löämde och kände och hade sig... Men jag fick laserbehandling och hon tejpade foten så det går faktiskt lite bättre att gå nu och det gör inte lika ont efteråt! Ska tillbaka på måndag... Känns skönt att veta vad det e och att det kommer att gå över, nu vet jag ju att det var det jag haft förr... Får ta det lite lugnt med mina promenader och det känns tungt nu när jag väl kommit igång att röra på mig!

Efter sjukgymnasten åkte jag och Lovis till Sofie och tog en fika! Det var alldeles för länge sen och det var jätte mysigt! Satt och tjöta en massa innan jag hämtade Ellioth! På kvälllen var jag på föräldramöte på Ellioths förskola, tur att det var jag som gick =) Vi dekorerade barnens stora pepparkakshjärtan =) Jätte mysigt! De bjöd på glögg, frallor, kaffe och massa information... Mycket trevligt var det!

Idag har Nett var här en stund på förmiddagen innan hon fortsatte in till stan och jag fick besök av Jen & Milo... Fast Milo satt och sov hela tiden =) Sömntuta där! Vi satt och virkade i soffan och tjötade en amssa innan vi fixade lunch =) Jen hade emd sig falukorv så det bidde korvstubbar i ugnen och pasta! Mums va gott det var! Sen åkte hon och hämtde sin Nemi på dagis! 

Jag försökte städa lite, damsög i alla fall ochg fixade tvätten lite innanvi åkte och handlade. Vi var inte ensamna på Eklöws om man säger så så det tog lite tid kan man säga... Men vi kom ut till mamma och pappa tillslut så jag kunde hämta lite kläder som Ellioth hade när han var liten... Lovis börjar skjuta iväg lite kan man säga och jag inte råd att byta ut hennes garderob just nu... Nu e det julen som står för dörren och det känns som om det e viktigast!

Imorgon ska vi åka ut till mamma och pappa och fixa granris så vi kan klä om räcket och sätta en ljusslinga... Mys mys mys!! Det är outstanding den allra bästa tiden på året och jag bara går och myser hela tiden, tänder ljus och förbereder inför jul =)

... IDOL går mot sitt slut, Jay, Minnah sitter säkert... Hm inte mina favortiter alls... Olle måate ju komma med!! Får se hur det går! Jag tycker väldans mycke om att titta på IDOL men man blir lite trött när det inte går som man tänkt sig...

Snart ska jag gå och lägga mig med för det har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna så vi kan verkligen hoppas att vi får sova i natt!! Natti på er alla och trevlig helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0