Jaha... en dag till samlingen av ingenting...

Vilken otroligt meningslös dag det vart idag... Inget besked från jobbet, ingen soffa, bara väntan och grubbel... Grubbel på mycket faktskt! Vet inte varrt jag ska börja egentligen.

Soffan lär inte komma på ett par dagar, får väl se på fredag kan jag tro... Hoppas kan man ju i alla fall! Vi har hoppat till varje gång det ringt men inget jobb... Det e ganska påfrestande kan man ju säga, känns som en dom faktiskt. Dommen om hur vårt liv kommer att se ut framöver... Hoopas gör vi fortfarande, hoppas de ringer imorgon, bara så man får veta hur det kommer att bli! Halva jag känner att han fått det, om inte kommer man bli såå besviken! Halva jag... hoppas!

Mamma har vart här idag, det var jätte mysigt! Det var jätte länge sen vi träffades känns om evigheter sen! Har saknat henne i massor! Tack för idag!!

Jag har fått damsugit, torkat av köksskåpen, lagat mat, gått två rundor... VÄNTAT och ätit mat... tvättat tre maskiner tvätt... Hm jag har vist gjort ganska mycket faktiskt och vips så känns det lite bättre faktiskt! Så nu ska jag sluta gnälla =) Min man har tvättat fönstren så nu kan man se ut =) Egentligen kanske vi skulle ha många fler av sådana här ingenting dagar så kanske det händer massor egentligen... Man msåte hålla sig sysselsatt för att slippa vänta så himla mycket

Vi har faktiskt ätit äpplepaj så det sprutade ur öronen oxå... Hade inte behöv såå mycket men attans va gott!

Nu kollas det på Gray´s, ett av mina favoritprogram... Det har hänt mycket där men jag har lite svårt att koncentrera mig... Nehe nu ska jag kolla klart... Natti natti...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0