Simmat =0)

Så nu känner man sig nöjd med sig själv =) Vart och simmat med Jen, 550 meter den hr vekcan och det går faktiskt mysket bra! Det är roligare och roligare för varje gång och sen ska man ju inte sticka under stolen med att det är väldans trevligt  =)

Sen har jag gått två runder runt strängen idag, första i snö.. Andra var det lugnt... Tänk att det snöar i oktober, det var inga små flingor heller!

Vart uppe hos Carro & Patrik i eftermiddag och fikat, det var mycket treligt! Ungarna lekte och hade jätte roligt, som alltid! Vi vuxna satt  o tjötade och hinkade kaffe =) Vi ska dit i morgon kväll och äta tillsammans =) Ska bli mycket mysigt! Det är roligt att ha något att se fram mot och att umgås med vänner såklart! Vi tycker om att ha mycket folk runt omkring, blir lätt rastlösa och har gärna 1000 järn i elden... Hm ja det händer ju ganska mycket hela tiden! Igår fick vi sålt både husvagn och Audin... VEMODIGT! Ja det kan man ju säga med tanke på all tid jag la ner på att klä om dynor och sy gardiner och allt! Vi hade väldans roligt med den men det är synd att den bara står och blir gammal. I varje fall så har vi ju Mallorca resan säkrad istället!!!

Imorgon är det ganska fullteknat kan man ju säga! Sjukgymnasten för Roger på morgonen,, promenad med Zelma... Hon har börjat löpa.. Hua va keligt!! Surtant och sugen på allt... Hm Tja det låter ju nästan som en annan i den här familjen under den keliga veckan...

I varje fall så ska vi försöka ta oss till ikea och se om vi hittar lite värmeljus, hyllor mm.. Ne nu måste jag kolla på lyxfällan! Det e världens bimbo!!! Helt sanslöst!! Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0