Har gått mycket bra idag!!

Vilken bra dag det vart idag! Jag har tvättat, städat lite, handlat, promenerat runt strängen... Var i väg och vaccinerade Lovis och det gick jätte bra! Hon grät lite men slutade på en gång när jag tog upp henne... 8095 gram och 68 cm lång var hon min lilla höna pöna...

Emmy har vart här idag efter skolan medans  Nett var med Janice hos tandläkaren. Det va jättemysigt  och Emmy lekte massa med Lovis!! Hon var dödstrött efter klassikern i skola på inlines... Bra jobbat gumman!!! Alvin åkte mycket bra idag med, jag blev såå stolt!! Tyckte så synd om honom på slutet för han hade sån skoskav... Blir nog inget roligt imorgon kan jag tro... Han kommer hem på lördag denna veckan för han ska till ullevi och kolla på något motorevenemang... crossar kanske det var =) Roligt för honom!

Har vart och hälsat på på jobbet en sväng när vi gick från bvc, det var jätte roligt att  träffa dem!! Vi ska gå på bio en fredag kväll, jag Tina och Nina! Vi van ju det när vi motionerade på jobbet =) Ska bli jätte roligt!!

Nu i kväll gick vi ut med Zelma, Nett, Ellioth och Lovis... Vi hittade massa björnbär så vi åt tills det sprutade ur öronen.... Zelma med, hon plockade själv. Helt otrolig var hon!! Så söt när hon länsade buskarna i hennes höjd =))

Nu har vi en liten febrig höna som sover sött i sin säng och en liten Nisse som söver sött i sin =) Jag och Roger har landat framför tv:n och tittar på Efterlyst... Herre gud de måste ju gått halva mitt liv =) Men det är lite roligt och Roger gillar det!! Idol var kanon idag, det jag hann se... Vi åt kvällsmat framför tv:n idag, kokta ägg och mackor, kaffe och yoghurt! Jätte gott! Ellioth var såå trött så det var bara oboyen och ägget som slank ner sen började han strula så då var det bara att borsta tänder och åka i säng... Ingen ide att bråka om en macka då... han somnade på två röda, jag han knappt ut ur rummet så han var dödstrött!

Ne nu vet jag inte mer vad jag ska skriva... börjar bli ganska trött så det ska bli skönt att krypa ner i sängen snart och hoppas på en mycket bättre natt =) Vi behöver det!! Roger har såå fruktansvärt ont idag och det syns... Inte roligt alls... Får försöka massera honom kanske =) Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0