Kom precis hem...

...från en mycket blåsig promenad =0)

Men solen sken faktiskt och det gav lite extra energi! Gick bara genom skogen så den blev inte jätte lång, tyckte inte att Lovis behövde blåsa bort hon med... Nja ja lite undanflykt men det får man faktiskt ha när det blåsar...

Forstättning på mina barns åkommor... Det har inte hänt så mycket mer, blåsorna är kvar i ganska samma storler och form och utseende... Lovis har en del prickar i ansiktet och i hårbotten, på armar och ben... Men sen händer det inte mera och på Ellioth är hans mega blaffa kvar på läppen... Har legat och funderat i natt när Lovis snurrade runt i sängen och letade efter nappen. Det måste vara höstblåsor i alla fall coh då känns allt väldans mycket bättre!! Vi hoppas på det!!

Men i alla fall, det blir ju inget meandi party i alla fall, vi behöver ju inte smitta ner fler än nödvändigt i alla fall även om man är mega sugen på att handla lite... Men men det går fler tåg och man kan ju ta det längre fram i höst, då har man något att se fram emot!

Antar att jag får ringa till dagis och säga att min  isstankar vart fel att det var vattenkoppor så de sliper fundera med... Det kanske är fler barn som har fått höstblåsor... I vilket fall som helst så blir ju Ellioth hemma hela denna veckan och så får man ju verkligen hoppas att han kan komma nästa vecka! Synd att han missar fotografen på torsdag... hade ju vart roligt och haft kort på honom... Men men det e ju kanske inte hur kul som helst att ha ett kort med ett sår på munnen heller... Får helt enkelt gå in till Karin Linde längre fram i höst =0) Det var ett roligt hitte på!! Ska ju in med Lovis!! Fast det hade jag ju tänkt denna veckan då hon blir ett halvår men de flyttar så vi skjuter på det tills de är klara och då e hon 7 månader och kan förmodligen sitta med =) Roligare att ta kort då!!

Ska in till vv idag... vet inte om jag hinner nu till lunchen och då får jag ta det i kväll... Det löser sig!! Nu ska jag hoppa in i en dusch i alla fall!! Ha de göttigt!

Kommentarer
Postat av: Janice

Lille Ellioth ska få en mys dag på torsdag vecka 40 med sin Nicci och Foffe :)

2010-09-28 @ 16:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0