Vilket bra kalas det blev!!

Det var riktigt trevligt igår!! Och tänk va lycklig Alvin blev!!! Det var verkligen LYCKA!!

Först kom min pappa...hade paketet i bilen =) Sen kom hela familjen Nelli/Alvarsson =) Alvin tyckte nog att det vart lte si så där att han inte fått något paket alls på dagen... "Det känns inte riktigt som min födelsedag när jag inte fått ett paket..." Hade han sagt till Robban ;)

Men de kom in med äpplepajer, kladdkaka, vaniljsås, grädde & glass... MUMS!! Sen samlades vi i vardagsrummet och Roger gick ut och hämtade paketet... Sen fick han kortet och sen paketet...



Nu öppnas det paket, väldans försiktigt!! Va häftigt det var när han fattade vad det var!!



Äntligen ute ur pappret!



Kolla in vilken fin trettonåring vi har!! Måste ju visa upp det skitsnygga datorn!!! Tack alla sa han och gav oss alla varsin kram!!



Första testet!!



Sen kom Rikard och Jeanette med kids, de hade ed sig två paket... Han hade nästan inte tid att öppna =) Satt vid datorn kanske... Men han blev jätte glad, en lampa och ett datorbord!! Det skulle sättas upp på en gång!!

Sen kom Farmor och Roffe med en mus!!! Nu vart det fulländat!!!

Vi åt världens godaste soppa, gulaschsoppa, hembakat bröd och allt de goda som Sofie hade med sig! Sen var alla proppmätta =)

Det var jätte roligt, roligt att alla tyckte om mitt goda bröd... fniss...

Sen satt vi i soffan och snackade och kollade på tv och mös!! Jag satte mig brevid Alvin och frågade om han vart glad nu för sitt paket.... "Jaaa det känns nästan som om jag drömmer... tänk att jag fått en dator, min alldeles egna!!!" Det finns nog inget roligare än att se lyckan i ens unges ögon!!

Lovis skrek halva kvällen, feber och vad jag troor ont i öronen.... Hon hade såå svårt att slappna av men efter att jag bärt henne länge somnade hon i min famn... Sen har hon vaknat och skrikit 511 gånger i natt. Men nu när vi vaknade vid 8 så vart hon nästan feberfri, nu somnade hon vid bröstet... Hm vet inte hur jag ska göra med henne idag...

Ellioth hade med hög feber...men han hade vilat hela dagen så han hade nog sparat alla krafter till att orka på kvällen... Han lekte och lekte och lekte och hade jätte roligt!! Det var skönt att se! Sen såg rummet ut därefter... Tur att jag har Emmy som hjälpte till att städa upp allt!! Tillslut somnade han och sov nästan hela natten... kom in till oss nogon gång vid 4... Vaknade feberfri i dag =) Hm vi får se... Nu vill han ha frukost så vi får väl se hur det går!!

Alvin e med vaken, ligger i sin säng och kollar på filmm på sin dator =)) Med ett brett leende!!

Rengar ute och jag hade verkligen tänkt att gå ut och gå!! Lite egentid vill jag ha!!!

Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: mari

Vilka härliga kort, ni ser ut att ha haft en riktig toppen kväll....kram kram

2010-09-25 @ 15:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0