Påskafton!

Vilken otroligt mysig påskafton vi haft!! Dagen började med en promenad med Zelma, frukos med familjen och bara massa mys!

Vid lunchtid åkte vi ut till mamma och pappa för att äta påsklunch, jätte gott och jätte mysigt! Vi stannade nästan hela dagen. Det blev kaffe, en långpromenad med mamma! Vi gick till lammen och tittade och sen vidare runt hela Näs =) Det är såå otroligt skönt att komma ut dit, lugnet och sällskapet såklart!



Det här lilla lammet är bara två veckor gammal och såå otroligt sööt!! Lovis ville gärna titta men hon vågade inte klappa det, det gjorde hennes mamma istället =)




Han som äger alla fåren var där idag och klippte tackorna... Vist blev de fina... eller inte =)



Det är bra mycket ull på dem... om man kollar före och efter!


Medan vi var iväg sussade Ellioth en stund hos sin morfar, Roger tvättade bilen och spolade av mammas & pappas bilar med. Ellioth hann med att låsa in sig i uterummet och han blev så otroligt lessen sa morfar, men då var det ju tur att morfar kom och räddade honom!

Lovis provade att sitta på fyrljulingen med sin pappa som tyckte att det var väldans roligt! Lovis ville helst pilla på ALLT! Men det blev lite läskigt när Roger försökte att strata den... men han stängde av den och sen blev det ingen med fyrljuling för denna gången...



När vi kom hem tog vi det väldans lugnt! Mös i soffan och slappade med en kopp kaffe! Sen gjorde jag och Janice pastasallad till kvällen och bakade frallor! Mums va gott det skulle bli...




Lovis smaskade på sin kinderhare och tyckte att livet var väldans bra!! Påsken är mycket bra vad det gäller godis och det dröjde ju inte allt för länge innan Lovis fattade vad ett påskägg är för något!! Mormor hade flera stycken och det var ju väldans spännande!

Sen packade vi ihop oss och alla rantade bort tii Nett & Rikard!! Grillen tändes och grillmästarn grillade, vi dukade och fixade iordning! Åh va gott allt blev!! Vi hade hur mysigt som helst, tog det väldans lugnt, drack lite vin och bara mös!!



Här har vi ett muntert gäng =) Alla är dok inte med på foto, en del sitter inne och ja alla kollar ju inte precis in i kameran... Jag tar kortet (som vanligt)...


Jag och Nett tog en kvällspromenad med Zelma och kollade på en påskbrasa på håll! Det är sååå mysigt, hade det inte vart för alla smällare så hade det vart ännu bättre! Lovis hade lite svårt att somna i vagnen men tillslut övervann sömnen henne ocg hon slockande gott! Väl hemma igen blev det kaffe och vit chokladlikör!

TACK för en mycket trevlig kväll!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0