Farmor

Idag åkte vi in till min farmor för att förgylla hennes dag en smula! Vi kom innnan mamma & pappa så gissa om hon blev lycklig! "Är det allihopa" lös hon! Märkte att hon sakade Alvin, han är något alldeles extra för farmor ♥ Men nästa gång kanske han e med! Det blir alldeles föör sälllan man åker in till henne men tiden bara går och man har massor som händer och fötter och man hinner liksom inte med... Men det var i alla fall supermysigt! Vi fikade på inhandlad fika från Eklöws, äppel och kardemummma muffins blev det och farmor tyckte att det var supergod =) Va roligt!!

Annars har dagen bjudit på två långa rundor... En morgon och en nu i kväll... Känns faktiskt härligt! Hoppas att jag ska kunna hålla i det nu när man börjar jobba! Om inte annat för att rensa huvudet =) Imorgon är det första dagen med barnen och det ska bli jätte roligt! Start klockan 7 =) Sen blir det avd-möte på kvällen... Mamma hämtar ungarna och det ser Ellioth fram mot! Jag ska på hembesök med Ulrika och det ska bli spännande att träffa våra nya barn och deras föräldrar i deras hem =) Det e något specielt! Lär vara bamsetrött imorogn själv men det e en kort vecka på 4 dagar och ledig fredag så jag ska inte klaga =)

Ellioth har vart och bakat paj med sin Rikard... Jag behövde inte fråga honom två gånger =) Han stack som ett skott! Då passade jag på att fixa tvätten, förbereda inför morgondagen och gå en promenad. Känner att jag har svårt att stå emot frestelsen att ta paj jag med så det var bättre med en runda...

Har vart en mcyket bra helg förövrigt. Jag och Roger var i falkenberg på lördagen och kollade på en ny bil... En VV Touran... Tyvär var denna både rökt i och mycket illa hanterad! Så det var inte aktuellt alls men vi spanade in bilen, testade att pcka in vagn osv så vi känner båda två att det e bil vi vill ha! Känns roligt och spännande och vi vill bli av med Volvon innan kamremsbyte på 7000 kr... innand et e mer som går sönder! Har lagt ner så busmycket pengar på den så det e liksom inte roligt! När vi kom hem blev det en kaffevända hos 6:an som blev en lunch och det var inte alls fel! Mysigt som alltid!! Sen bar det av ut till mamma & pappa på stek!!! Underbart gott! Meningen var från början att vi skulle haft kräfskiva men det bli bara lite uppskjutit... Och det var klokt gjort... Precis börjat jobba allesammasn så vi var ett trött gäng som hamnade i säng tidigt! Men lite längre fram så hinner vi anpassa oss till det nya livet! Nya rutiner och allt vad det innebär... det går inte att ta en kaffe med grannen på kvällen längre för man ska ju upp på morgognen.... Nåja nu e sommaren över och vardagen tar vid och det känns ändå inte helt fel =)

Nu ser vi fram mot en vecka full av jobb, nya barn och massa spännande!! Ha en trevlig vecka på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0