Helgen...

Jag har nog förmodligen världens underbaraste man!! Han överraskade mig totalt i fredags!! Hade fixat barnvakter till barnen, Loppan skulle sova hos Nett & Ellioth skulle sova hos Herman! Jag och Roger skulle gå ut och äta och dricka gott och ha det mysigt bara jag och han!! Måste säga att det blev alldeles underbart! Vi hamnade på Harrys eftersom det var fullt på Sorba... får ta det en annan gång! Förrätt, ryggbiff, vin, kaffedom och glass till efterrätt!! Åh vilken kvalitetstid vi hade! Vi pratade om allt och inget och njöt av varandras sällskap!!

När vi ätit var det asdött på stan så vi traskade upp till ett par vänner till mamma & pappa och satt och pratade en stund! Med nya kraftter traskade vi vidare så Sussane skulle upp och jobba. Ner till Bodegan... som för övrigt inte alls uppfyller de förväntningar som alla säger!! Nehe vidare in på Sociten.... suck inget att ha så vi gick upp till stan igen och tillslut hamnade vi på Harrys igen!! Vi hade supertrevligt, träffade en gammal vän och min kusin som jag inte träffat på si så där 20 år!! Oj va roligt!! Vi ska försöka ses till veckan!!

En liten Ellioth fick en otroli hemlängtan så Rikard kom och hämtade oss och det var nog tur i oturen att vi åkte hem just då och inte stannade så länge till... Körde i alla fall inte buss på lördagen men vi var otroligt sega!!!


Lördagen...
Nu var det 6 år sedan jag sa JA till mannen in mitt liv i Torpa kyrka!! Oj va tiden går fort!! Och vilka år vi haft!! Är lika lycklig och kär fortfarande men på ett djupare sätt!! Vi har så mycket mer nu!!  Vi tog en frukost på sängen och njöt av lugnet!! Ellioth kom in till oss och vi låg i sängen och bara mös... lääänge!! Han kunde ligga mellan oss pch spana i pappas nya biltidning utan att bli störd avf en liten Loppa!!

Sen var det bara att ta tag i sitt liv och sparka in sig i en dusch, in till stan med Nett!! Det var dax att köpa en doppresent till Sonja!! Vi fikade på stan och hade det jätte mysigt! Vi var inte direkt ensamna på stan... Halva världen var oxå där!! Suck!!

   
                

                 Från mig till mitt hjärta!!




Från mamma & pappa ♥

Hemma jobbades det för fullt utanför! Rikard och Roger tömde sandlådan på sand... Som inte e gjort med en gång på 20 år!! Det var ju på tiden! Idieel arbete i två dagar för att barnen ska få lite ny sand i sandlådan!! Jag kan ju bara säga som så att Ellioth var mer än överlycklig!! Måste säga att jag e mäckta stolt över hur han VÅGADE vara nära hela tiden och spana in vad som hände =)


  

Alla i full Acton =))

                                                                           



                                                                                      
 
                                                                                                Tvungen att fota bilen med, såklart!!






Min underbara lille son =) I full mundering!
Man vågar så mycket mer då!!


Lördagen fortlöpte och pappa kom ut och hämtade oss vid 18-tiden =) Vi grillade och gjorde rostade rotfrukter i ugnen och det blev bara såå gott! En alldeels perfekt bröllopsdag!! Det var supermysigt men vi var alla dödströtta så det blev inte så sent...

Söndagen...
Uppe med tuppen och fram med strykjärnet, fixa fruksot, gå med Zelman och sen avfärd mot kyrkan och Sonjas dop. Eftersom det gått så bra inna och tiden inte fanns så blev det inga mutor medtagna... Det ångrar jag djupt! Lovis hördes över hela kyrkan!!! Hon sjöng med, dansade på kyrkbänken och sa... bla bla bla när Prästen höll son predikan!!! Suck!! Jag skämdes faktiskt och inte gick det att få tyst på henne heller... ingen söndagsskola var det heller så vi flydde ner till toaletten en sväng... Sonja var i alla fall exemplarisk och sov sig igenom det mesta =)



Lilla underbara Sonja sussade gott och hade inga problem med att bli döpt!!



Vår fina fina Alvin med sin lillasyster!!

Bjudningen efteråt följde efter i samma anda och barnen sprang överallt, busade och hördes... De hade superroligt i  alla fall =)) Det var mycket trevligt med gor smörgåstårta och tårta!! Roligt att träffa en del som man inte träffar så ofta =))

Eftermiddagen slappade sdet ganska kraftigt!! Jag satt och pysslade och Roger jobbade vidare med sandlådan tillsammans med Rikard! Maggan och Lennart blev mycket nöjda och nu får vi se vad som händer och fötter vad det gäller lekplats här ute!!

På kvällen njöt jag och Roger av att kolla på film med sovandes barn =)) Herre jösses, det var inte igår!!

Måndagen...
Hembesök från dagis =)) Åse kom hem och Lovis visade mer än gärna sitt rum och Ellioth tyckte att det var roligt att Åse kom hem till oss!

Äntligen är Lovis 1.årskort bestälda =)) Jag åkte in till stan med Nett och barnen och vi beställde korten på våra troll!! Ska bli alldeles udnerbart att få upp dem!!

Först tog vi turen om min farmor!! Åh det var såå läänge sen och det var jätte mysigt att träffa henne! Lite skruttig och gammal är hon men det var härligt att krama om henne och hon blev jätte glad! Hon tyckte att det var underbart att få känna på lilla Viljas fot =)) LYCKA!!

En alldees perfekt start på veckan!!

Idag tisdag har vi gjort vår första dag på inskolningen och Lovis stomtrivs!! Hon dissade mig totalt och lekte med allt och alla och gick stora lova och spanade in allt som fanns =)) Känns jätte härligt faktiskt!! Lite konstigt oxå... man e ju van cid hur Ellioth var när vi skolande in honom och hur det gått för honom! Får bara mer och mer bekräftat hur otroligt olika de är!! Lite fräckt!!



Här har vi min lilla Loppa provandes mammas skor!!


Vart inne och vägt mig på vv... Inget roligt besök alls måste jag säga... mer upp... Nu e det nya tag som gäller, semestern e slut och vardagen tar vid! Mamma hade vart superduktig!! Jätte glad för hennes skull!! Maten stod på bordet bär jag kom hem hos Nett =)) Underbara Nett!! Tack för idag!! Sen var det bara att lägga barn som ska upp imorgon och sen passa på att gå en snabb runda runt strängen!! UNDERBART! Nu känner jag att jag gjort mitt bästa!

Snart väntar sängen för att orka upp imorgon för det tar på krafterna att vara på inskolning! Jag e alldeles menatlt slut! Herre jösses det tror man inte! Tänk vilket utsketet lingon jag kommer att vara nästa vecka när jag börjar jobba på mitt jobb!! HJÄLP!!

Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0