Influensa

Har en sjuk gubbe =( Han var borta på vårdcentralen med risken att det var lunginflamation... Men som "tur" var det "bara" influensa... Han blir hemma resten av veckan och som tur var så missade han inte alltför mycket i skolan!

Nu håller vi ALLA tummar & tår för att resten av familjen klarar sig eller att det bara stannar vid virus!

Vår lillfia sussar gott efter en flaska välling... hoppas att hon fortsätter lääänge! Hon har inte sovit så mycket idag såp det kan ju precis gå hur som helst med den saken... Antingen har hon sovit föör lite så det inte funkar eller så sussar hon jätte gott och tar igen dagen =) Hoppas kan man ju =)

Vi har en liten Nisse som INTE sover alls... Pigg som en mört efter att sussat gott på soffan halva eftermiddagen emd sin pappa! Hm ja man får ju det man sår!

Nåja e man sjuk så e man och då blir det liksom som det blir! Sitter i soffan och kollar på "Sofias änglar", hua man blir ju änna lite pipig!!

Ellioth och Alvin fixar te ute i köket =) Ellioth e alldeles överlycklig för att han ska få Netts honung i... Imorgon vill han ha det på sin smörgås! Han e föör sööt!! Lyckan lyser i ögonen och man blir vara så glad! Ha det gott och nu ska jag ta hans om mina smp sjuklingar! Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0