Solig söndag =)

God förmiddag på er!

Idag känns livet så där gött att leva faktiskt =) Barnen leker snällt på golvet... för stunden i alla fall...

Jag har laddat batterierna och vart ute på en runda runt strängen i det kalla men soliga vädret! Det var verkligen så härligt som det verkar när man tittar ut genom fönstret! Zelma tyckte oxå att det var skönt att komma ut!

Tack Carro & Patrik för en mycket trevlig kväll och mycket god mat =) Det satt inte fel, hoppas jag promenerat bort lite... Vi tittade på Melodifestivalen och till en aning besvikelse över låtarna... Vart e alla braiga låtar, hur i all världen skullle vi kunna vinna Eurovichen songcontest med den här starten?? Man kan verkligen undra om det är meningen att vi ska vinna eler om det bara handlar om glamouren att få åka dit??

Lovis har världens horn i pannan efter att bokstavligen blivit överkörd av en stol... Ellioth och Emma kelte för fulla muggar och av misstag fastnade stolen i deras lek... Ellioth drog den över Lovis... uppenbarligen märkte han inget för han bara fortsatte prejja vidare =( Den gossen! Lovis skrek och Patrik var snabbt där <3 Men eftersom mamma hjärtat blöder när barnen skriker... Efter att jag tagit tag i Ellioth... Tog jag över hönan... Shit va blå hon blev, det bara växte och då kom jag ihåg hur Ellioth slog sig i Alvin tv-bänk när han var liten Då bara det växte oxå och sprack och sen blödde det järnet... Men som tur var så slutade det att växa och inget sprack heller... PUH!

Idag är leken lika full  i farten igen... Undrar om de loksom kommer ihåg hur det kan gå... Eller oxå inte... Nåja de är glada båda två och de hittar på rackartyg precis hela tiden!! Hm... Vi har två "Emil i Lönneberga" känns det som =)

Min gubbe ska spendera sin dag med att laga lastbil tillsammans med Partik... Ser nog inte honom föräns det börjar mörkna... Eller det e lika bra att ställa sig in på det i alla fall =)
Jag ska hoppas in i en dusch tror jag betsämt! Sen ska jag nog trampa bort till Nett & Rikard och ta en kopp kaffe om de är hemma!


Nett kom hit i går efter Janice's och hennes tripp till IKEA... Hon överraskade med en stor gryta till mig =)
UNDERBARA NETT!! Hon tyckte inte att vi kunde koka pasta i min trasig gryta längre... Ne det tyckte jag inte heller men jag har lyckats att göra en Carro... Glömt att fylla i föräldrapenneing för februari månad så... INGA PENGAR!!! Tyckte då inte att hon hade råd =(
Tack snälla Nett & Rikard!! Ni är bara alldeles för underbara!!


Ska bli mycket spännande att se hur förvandlingen med Humlans vagga blir!! De ska göra iordning Rikard vagga som hans systeryster gjort! Den är verkligen jättefin och den kommer att bli alldeles underbar när de är klara!! Lycka till!!

Måste ju berätta att när jag sitter här och drönar så har min gosse hittat Gekås kassen med borttagna leksaker som han vägrade städa bort igår från hela vardagsrumsgolvet... Nu kom han konkande med de den...
"Mamma så får man inte göra... Ajja bajja på dig!! Man får inte ta mina leksaker!"
Kan man mer än att bara le??
"Men då städar du upp och lyssnar på din mamma då??"
"Jaa mamma!"

"Nåja men städas det inte så åker det bort igen"
"Jaaa ja"

Ungar e bara för goa ibland!


NU: Duschen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0