"Titta"

Ett nytt ord som min dotter lärt sig idag =) Hon e bara för gullig den!! Nu strosar hon runt här och leker och spanar in allt! Sitter och myser i sin pappas knä och känner på hans tröja! Nu känns det ganska bra faktiskt, hon verkar ganska nöjd med son tillvaro, ingen direkt feber verkar hon ha heller!! Underbart!!

En liten ål, sa hennes pappa precis... Ja det kan man ju säga! Vill hon ite mer så visas det tydligt!!

Har vart en mycket bra dag idag! Det gick bra i Kungsbacka, 1,4 kg minus så nu e det sammnalagt 18,1 kg!!! Japps nu är det det sista delmålet innan jag bestämmer när jag ska vara klar =) Herre jösses vad jag längtat efter den dagen!! Sen har vi haft en msyig dag i skogen med lunch och lek! Ellioth var inte nöjd efter en hel dag hos Emma =) De har haft riktigt roligt idag! I morgon är det dax för Solkulla och det ser han fram mot!

Nett med familj kom hit ikväll med och fikade, som Rikard hade längtat efter, en rosa prinsesstårta =) Han e för go den gottegrisen!! Jag var såå redig så jag smakade inte ens men Ellioth blev strålande lycklig!! Han åt inte en smakbit på sin middag men han var inte lessen för det =) Nu sover han äntligen men har redan skrikit för han drömde... Hoppas att det blir en lugn natt!!! Han klagade på att han hade ont i magen nu i kväll så jag hoppas att det inte blir något på den fronten!!!

Jag känner mig som världens BÄSTA mamma idag =) Jag lovade mig själv att jag skulle minsann inte skälla på min prins idag! En ny vecka och jag vill verkligen att den ska bli bra! Det har vart så otroligt mycket trotts och tråkigheter och jag hgar kännt att det bara blivit tråkigt och att jag skällt och skällt hela tiden =( Men nu känner jag att det har vänt!! Det är ju inte en sån monstermamma man vill vara!!

Själv bär det av upp till Jen för Me and I party =) Ska bli rikiggt roligt faktiskt!! Får se vad det blir till födelsedagspresenter till mina troll! 

Ne strax dax för sängen bara Lovis kan bli lite trött... Men hon sov i 2 och en halv tille hos Carro efter bvc så... Ja jag ska nog bara vara glad att hon leker och verkar må ganska bra!! Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0