Bua

Så då har kosan vart i Bua idag, hos Tina & Stefan och deras små troll Olle & Harry =) Det går ALLTID alldeles föör lång tid mellan varven men det är alltid lika mysigt att träffas! Tänk idag var Ellioth inte lika blygis, tillslut lekte han med Olle & Harry =) Fast det tar en bra stund innan han mjukas upp... Vi blev bjudna på lunch, spagetti och köttfärrssås och det var jätte gott! Tina hade gjort en jätte god vitkålssallad som jag tänkte att jag skulle försöka mig på i kväll... Hoppas jag lyckas! Tycker att det är svårt när det kommer till vinäger... Otroligt gott när alla andar gör det men själv blir det inte likadant! Men skam den som ger sig!

Nu leker Ellioth och Lovis för fulla muggar i vardagsrummet, hon tjuter av skratt och jag hör att det kastas något... Hm vågar man gå in där?? Ska man störa hela tiden?? Njaä... Det är en himla ballasngång det där med att störa, gnälla (ja jag kan gnälla ganska bra) säga till hela tiden! Jag ska verkligen försöka att inte vara så nejig!! Känns som att man kommer in i en ond cirkel! Sen måste man ju ha tydliga regler och att barenen ska veta vad som e ok och inte!

Idag gick hon lite mer ute hos Tina =) Det går sakta men säkert... ett par steg i taget så kommer det nog inte att dröjjaså länge! Det är med skräckblandad förtjusning det där när de lär sig att gå! Särskillt när de inte e så store och inte så förnuftiga ännu... de vet ju inte vad som e farligt och inte... Hua!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0