En liten tand

Då var äntligen en liten tand på väg att titta fram... Det har vart en smärre pärs och vi är inte igenom den ännu! Feber och otroligt kass i magen ;) Nett var härföbi idag en sväng och tog en kopp te, -lovis åt lunch och som vanligt gör hon nummer 2 då... Stackars Nett som inte tål bajs så gravid hon e =) Fast jag kunde inte sluta flabba... det hade runnit över fullkommligt i matstol mm, vi gade ett spår efter oss n i duschen! Helsanering blidde det med en skrikande Lovis...

Äntligen mår jag mycket bättre, bara trött som tusan men det kan man verkligen leva med... Så nu kan man ju hoppas att vinterkräksjukan är över för min del för den här säsongen ;) Hoppas kan man ju... Det krävs inte mycket innan jag får magsjuka!

Jag har en liten Lovis som står bakom mig i soffan och drar mig i håret och asflabbar... Jätte kul på någon som e håröm!!! Små troll ska sova nu... Ellioth sover äntligen, han har vart som en virvelvind bland chips och otsbågar... Nehe nu ska hon fortsätta slötitta på Lets dance... och få en liten höna att sussa! Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0