Oooops va fort det gått

Herre jösses vad fort den här helgen har flugit förbi!! Vart tar tiden vägen egentligen?? Hemskt när man tänker efter! Nu sitter vi uppkrupna i soffan, jag och min lille kille.. Nybadad och pyjamas och jätte go!! Han e inte bra alls så han blir hemma i morgon...

Har vart en mysig dag och vi har haft besök till Ellioth stora lycka, Herman och FI!! Han slocknade som en fura när de gått Han e inte helt fit for fight så man kan undra vart det barkar hän! Han och Herman har lekt och lekt och lekt och haft jätte roligt tillsammans!! Det var jätte roligt att träffas igen efter så lång tid =0) Har verkligen saknat Sofie!! Det var roligt att kunna sitta och snacka lite och dricka kaffe!!

Annars har dagen vart ganska ok, har fortfarande ganska ont i ögonen efter sminket sen igår... De fortfarande lite svullna och ömma... Har aldrig känts så av smink innan så man blir ju lite skraj!! Har lovat mig själv att inte ha smink alls på ett par dager så får vi sen sen! Har ringt Madde och pratat med henne och avbeställt min beställning. Tråkigt!

Har vart uppe i skogen hos våra underbara Carro och Patrik, lånat deras kaffekokare tills vi köpt en ny!! Otroligt snällt för den vart inte rolig alls!! Husvagnskaffekokaren alltså!! Hoppas de får in den nya på OnOff snart! Tack så jätte mycket i alla fall!!

Ellioth fick ätit lite macka och flingor innan men han blir hemma imorgon och på tisdag. Vill inte skicka honom till dagis när han inte äter, lite feber och hosta och SNOR!! Hua hopas det blir min vanliga lilla kille snart!! Men han sov ju eftermiddag idag efter att Herman gått... Lär ha honom vaken lääänge.. Ja så går det! Vi ska nog mysa lite i soffa nu tror jag, har lite kvar att tugga på så det blir nog en macka...

Imorgon bär det va mot Kungsbacka och en ny vägning... Hm har INTE en aning om hur det gått egentligen! Har blivit både det ena och det andra denna helg... Men jag har ju i alla fall vart ute och gått en hel del så det får man ju vara glad för! Håller tummar och tår! Ska bli roligt i alla fall!!

Sov gott alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0