Lördagsgodis

Tänk va en liten grabb kan bli lycklig över lite lördagsgodis =) Det är alldeles strax slut... Tog inte en halvtimme ens... Lovis tyckte med att gelehallin var jätte goda så hon tjöt av förtjusning =)

Har mått ganska bra idag så det har blivit lite tvättat och myst med mina troll. Vi tog en promenad till affären och det var hur skönt som helst! Precis vad vi behövde! Annars har det blivit både en Emil -film och en Tjorven -film! Skulle blivit ett pussel med men då vaknade Lovis såklart! Blir så jobbigt då, "hon bara förstör" sa Ellioth och ja det gör hon ju! Roger har vart i näs och grejjat men nu e han hemma och vi har ätit middag med. Jag e såå proppmätt så det sprutar ur öronen... Har inte ätit på hela dagen så då måste man ju ta igen allt på kvällen...eller?? Men nu e det väldans stopp på mat/godisintaget!

Imrogon bär det av tilll Näs på middag! Det ska bli väldans mysigt, vi har ju inte träffats på flera dagar och man har har en aning lappsjuka nu! Nehe nu ska jag ta hand om min lilla marodör =) ÖVERALLT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0