Öroninflamation =(

Då har vi vart hos läkaren med Alvin och det vat otippat örininflamatio... Peniciclin i 10 dagr för honom så nu hoppas vi bara att det ska gå över på ett par dagar! Det är verkligen inte vår vanlige kille... Totalt utslagen! Men han har i alla fall ätit lite i kväll =) SKÖNT!

De små ligger och sover i sina sängar, nybadade... Vi gjorde misstaget att bada innan kvällsmaten för att vi hade långtråkigt och kände för att hitta på något! Men det blidde näsatan en helsanering efter maten med... Lovis hade ägg i ögonfransarna och i håret... Skitgris! Ellioth hälde oboy över sig... en ny pyjamas men jag älskar ju att tvätta =)

Nettkom hit och drack kaffe och sällskapade oss till kvällsmaten sen förflyttade vi oss ut till soffan där Lovis somnade =) Vi gottade ner oss i varsin ända på soffan och började kolla på "Familjen Annorlunda" =) Jag tycker att det är ett himla mysigt program och jag fastnade så för Mirka och hennes familj så hennes blogg följer jag =) Roligt att läsa om hur andra familjer har det sen skriver hon himla mysigt!

Nu ska jag pysa ut i köket och poppa lite popcorn för det har jag kvar =) Mums va gott! Sen blir det "Spårlöst" och det ska med bli roligt! Härligt med nytt år för då börjar alla serier igen =) Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0