Två små nakenfisar!

I dag har jag en mycket lycklig kille =) Emma sover över här idag! Vi var uppe på Mary Kay party hos Carro idag och det var jättemysigt! Vi sminakade oss och fikade och tjötade en massa skit! Roligt!! Carro skulle vidare på föräldramöte på kvällen så jag tog med Emma hit för den första sleep overn =) Tvillingarna fick vara själva hos farmor. När vi kom hem vankades det köttbullar och makaroner innan Roger åkte till halmstad med Christoffer. Sen var jag själv med alla troll. Alvin har städat sitt rum och vart ute med Zelman! Tack gubben!!

Jeanette kom hit och vi har druckit kaffe och krupit upp i soffan och tjötat lite, det var jätte mysigt! Man får ju passa på när gubben e i väg =) Har haft två små söta nakenfisar här... Ellioth och Emma har badat i varsin balja =) Det var vatten nästan överallt och man hörde mycket tjo och tjim från toaletten! Sen bidde det shampo och tvålning, en efter en och pyjamasen på. Sen har de röjts en massa och det har lekts en massa och haft jätteroligt ikväll! Det var en riktig fröjd att se dem faktiskt! Sen blir man blir ju hungrig av att leka och bada så då ville de ha flingor och macka =) Sicka godingar! Egentligen var de nog ganska trötta eftr det men kunde inte riktigt slappna av, säkert en miljon myror i brallan =) Det blev Petson på film och varsin filt i soffan men sen ville de lägga sig... Vi letade fram en Bamse-saga och satte på cd i stället. De tog inte lång tid innan de somande och nu sover alla trollen =) Lovis har vart segast men tillslut somnade hon!

Känns ganska redo för min del med att gå till kojjs, trotts en bra film  på tv... Men jag vet inte om jag orkar kolla klart. Har sett den för länge sen men dete ganska skönt att bara sitta och slötitta med!

Har vart inne en sväng i stan med Nett oxå, köpt lite presenter, handlat mat och lunchat på Campino =) Det var verkligen inte läbbigt!! En smaskig kebabsallad blev det! Nu har man fyllt på det förrådet på ett bra tag framöver =) Sen e det mysigt att luncha tillsammasn oxå, själva grejje =) Det blir ju inte så ofta som man hade önskat!

Kommentarer
Postat av: Caroline

jag kan tro att de har haft det kul !

här känns det konstigt och tomt..

båda de små somnade på vägen hem å reagerade inte ens när jag lade ner dem i sängarna....

nu ska jag strax gå och lägga mig.

KRAM

2011-01-20 @ 22:48:25
URL: http://carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0