Borta bra men hemma bäst

Nu var man hemma igen efter en riktigt nice fredag &  lördag!! Det har verkligen vart supertrevligt och hur skönt som helst att ladda batterierna på! Ett väldigt gött gäng tjejer och det har vart många roliga skratt =)) Igår stoppade vi oss allt man kan tänka sig och lite till med start på tåget ner... Amarula & kaffe =)) Kan ju inte bli bätttre sen gick andan i samma takt under hela dagen! På kvällen gick vi ut ett myllrande Halmstad, inte alls som hemma där folk går ut vid 23... Det var fulle med folk överallt och jag drack en MYCKET gor Mohito!! Åh vilken LYX!! Kanon kul och lyxigt utan barn en hel dag och hela kvällen =))

Jag och Carro åkte hem tidigare och la oss dödströtta... Vilken madrass jag testat... Man ska nog inte vara vuxen och sova på den... Jag har ramlat ur 511 ggr känns det som! Hu vale mig!

Idag har vi gått på stan och shoppat =)) Mycket trevligt! En väldigt god lunch på the Bull! Mums för en sliten kropp!

Nu sitter man i soffan med en sovandes karl ( måste vart slitsamt att vara hemma själv med barnen ) Två kramiga barn och nu ska jag se om min lilla höna vill sussa lite! Ha det bäst!!

TACK Jeanette för en härlig och barnfri helg i Halmstad!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0