Måndag... En ny dag!

God morgon på er!

Idag e det måndag och det betyder en ny dag i olika bemärkelser! Idag tar vi nya tag och nu ska det inte slarvas såå in i norden! Första dagen på en ny vecka och sen till på det sista veckan för Roger innan han börjar sitt nya jobb! Spännande och roligt!!

De kom hem ganska sent igår men de hade gått bra med Jens bil, stoor skillnad var det och idag efter jobbet bär det av upp för att ta bort det sista på bilen =) I denna veckan blir det inte mycket av att ha min gubbe hemma =/ Men vi reder oss nog!

Måste ju säga att inatt har jag jag sovit ganska gott, det har funnits luft och vart ganska svalt i alla fall! Barnen har sovit de med även om Ellioth vaknade vid halv 8... Emil e la snart slut =) Fast vi har suttit i soffan jag och Ellioth och myst och gosat, det e inte illa med tanke på att det alltid ska vara en liten höna mitt emellan =) Man får ju passa på, vips så e de 14 och då e de inte lika gosga =) Inte när andra ser på i alla fall! Men vår goding till snart 14 delade ut en massa goda kramar i fredags när han kom hem!!! Han har vart hemma hela helgen och det har vart såå mysigt!! Hela familjen har grillat tillsammans och vart iväg på pizzan och barndop! MYS!!! Undrar om det håller i sig i veckan??? Njä det tror jag väl knappt =)

Nehe nu ska jag sätta på en kanna kaffe innan vår lilla fialotta vaknar, kanske hinner man hänga ut en maskin tvätt osså, för det vågar man la?? Det sla la inte regna?? Hm, vi får se! Ha en härlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0