Lördag...

        Idag när jag var ute och gick insåg jag att det är bara två månader kvar av min föräldraledighet =/
                                                                       Fattar ni!!!

Shit va jag bibbe spak!!!! Fy farao, egentligen i ben bästa av två världar hade jag önskat att jag finge gå hemma med mina barn när de e små!! Meeeen det funkar ju inte så! Å andra sidan sett så ska det ju bli skönt att faktiskt tjäna pengar, göra ett bra jobb med det jag tycker om... barn! Vi får helg och vardag igen och i grund och botten är det ju det det hela handlar om! Att lära sig att uppskatta varandra, livet, vardagen och helgerna tillsammans!!

Så då var det klagat lite och tja lite övertalning om hur bra det kommer att bli =) Jag har vart ute och gått med stavar idag!!! Herre jösses vilken fart jag fick och va skönt svettigt det kändes efteråt! Jag måste ju säga att jag e meganöjd med mig själv denna lördag =)

Har precis kommit hem från Eklöws med lördagsgodiset inköpt så Elliooth e överlycklig och sitter och tryfflar i sig en "lördgaspåse" Yes jag köpte en färdig så jag inte ska gå och nalla! Bra va?? Blöjor inhandlade med kupong =) toppen! Idag står det sill & nypotatis på menyn för familjen Stehnson =) Eller mest för fru Stehnson, de andra får nypotatis och kassler =) Kan ju inte bli bättre tycker jag =)

Herre jösses va positiv jag kan vara den regninga lördag trotts att jag fick ta och ta in min nytvättade uthängda tvätt.... och det var väl alldeles självklart att det började regna när vi var på Eklöws... Ingen ide att stressa upp sig och bli irriterad heller... Ta det lugnt handla klart, stanna och köpa jordgubbar och sen hem... Ta in barn, en sovande Lovis en sprallig Ellioth och maten! Sen tvätten, kunde ju inte bli mycket blötare i alla fall =)

Nu har vi landat i soffan ska nog koka mig en kopp kaffe och mysa med min godisätande son!! Ha en fantastisk lördag mina vänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0