Pissvader!

Fy farao vilket urtrakigt vader!! regnet har ost ner over oss idagfran och till! Urtrakigt!! Vet inte vad man ska hitta pa liskom om man har tva kids, en kass och en med myror... Ingen strand... Vist man kan sakert gora mycket om man har spenderrarbrallorna pa sig =/ Men ne nu snalas det lite! Vi var pa en restaurang igar och Rogers hjarta holl pa att stanna nar vi fick in notan!! 170 euro!!!!! Fatta!! Hur himla dyrt som helst!! Sa idag blev det snallunch fran Lidel och ikvall blir det nog en underbar engelsk restaureang som vi vart pa ganska mycket! Kanon god man till kanse 80 euro hogt raknat pa 7 pers! Lite battre for planboken!!

Alvin har hittan en kompis, Linus som e 13 arª De e hela tiden och har jatte roligt tillsammans! UNDEBART!! Kanns lite roligare for honom! Sarskillt nar vadret inte e med oss! Nu spricker det upp om man nu vagar skriva det =) I sa fall blir det stranden med ett underbart flaskkottsgrillspett =) Later ju inte fel alls! Imorgon e sista dagen och da vill man ju egentligen spara det godaste till sist men vadret far ju styra..

Just nu laaangtar jag faktiskt hem, det e liksom inte roligt att vara pa solsemester nar det inte finns nagan sol! Det e ju liksom syftet =) Roger har stora giganstiska myror i brallan nu och ar redan hemma och meckar bilar och han vill hem nuuuu! Kanner att han gjort klart nu =( Lite trakigt! Dert smittar av sig! Tyvar!

Ellioth tyckte inte att det var roligt att folja med mamma tilldatorn... sa jag far ga tillbaka med honom! Ha det bast, snart e vi hemma igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0