Välkomna hem!!

Måste ju säga att jag haft en alldeles toppendag idag!! Den startade med att jag fick sova lite extra i morses...blev lite stressigt men det gick ju alla fall =)

Jag lämnade min lille kille på förskolan och det tog ju en stund kan man säga... De är så trevliga och alla vill snacka lite här och där så det är väldans lätt att det drar ut på tiden... Men Ellioth var i alla fall glad och det var inga problem =) SKÖNT!

Väl hemma igen bytade jag bara lite kläder och sen mötte jag Jeanette och hennes Wilda utanför =) Vi gick runt strängen med barn och hund. Det var superskönt!! Mysigt att få tjöta lite, barnen somnade och fick en liten powernap! Redo för mammalunch hos bästa Carro!! MYS!! Det var hur trevligt som helst! TACK för en trevlig dag!

Sen hem och hämta Ellioth =) Han var ute och lekte på gården, geggamojja upp till knänen... Lyckan lös! Känns så skönt att han haft det bra! de arbetar med kroppen på hans förskola just nu och idag hade de pratat om hjärtat. Barnen hade fått varsin degklump som de skulle göra sitt hjärta av. Milena frågade om det blev bra... Varpå Ellioth knöt sin lilla hand och la berdvis klumpen. Ja det blir bra! (Han vet ju mycket väl att hans hjärta är lika stort som sin knutna hand)
Men sen sträckte han ut armarna det största han kunde... "Men jag har ett såå här stort ♥" Tänk min lille prins vet att han har ett mycket gott hjärta =)

När vi kom hem kom Christoffer hit och vi skulle baka en tårta till vår underbara JANICE!! 

                                                GRATTIS GUMMAN PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!
                                                BÄTTRE DAG KUNDE DU JU KNAPPAST FÅ!!

Lovis tyckte i alla fall att det var väldans smaskigt med marängsmeten till tårtan!







Så här fin blev vår tårta!!





              "Väkomna hem" Många kramar Familjen Stehnson




Rikard hade ett väldans sjå med att fånga Ellioth när han pussade på lilla Vilja! Hon är så söt!!




Lite pose för kameran =) Lilla hönan!!




Hur söt får man lov att vara ??





Lite gos hos mig fick det bli med =)  Underbara lilla tös! Det är helt fantastiskt med ett nytt litet liv, Åh!!!




Här fick morbror med känna på det lilla knytet =)





Hm... vad e det här egentligen för något... Lovis är mycket skeptisk... Hm ja oc lite svartis oxå kan man ju säga, med det gick ju lite bättre när pappa höll henne och inte mamma =)


Efter fika och en massa mys så började vi fixa middagen =) Det blev grillad fläskfile, pommes, sallad!! Årets första grillning för kollektivet lomvägen ;) Mmmm det blev såå gott!! Nu står min mage i 4 hörn... När maten var klar hade vi trötta barn som behövde komma i säng så det blev välling, jamas och bums i säng och de somnade på studs =)

TACK för en jätte mysig dag!! LYCKA TILL nu och mys riktigt mycket!! Ta vara på dagarna och varandra!!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

TACK själv! Känns såååå bra att vara hemma nu!

Fina kort blev det med =)

2011-03-23 @ 11:45:30
URL: http://altessonkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0