Eeeeee!!

Fy farao va kallt det var idag, hade ingen nyckel in och ingen hemma... Två frusna barn och en mamma =) Men tur var att Christoffer kommit hem så jag kunde traska bort och låna vår som vi har där! Tur man har grannar!!

När vi kom hem utropar Lovis " Eeee!" och pekar på filmerna. "Vill du se Emil fråga jag". "JAAAAA" säger hon alldeles jätte lycklig =) Underbara unge!! Nu kollar vi på Emil och griseknoen... Vet inte vad jag gjort för att få två så filmtokiga barn =) Det första som slås på på morgonen är tv:n och det första som slås på när vi kommer hem... På golvet framför dras det fram leksaker i alla former och där leks det hela eftermiddagen =) Just niu byggs det ett parkeringshus med kappla och bilar som parkeras bredvid, hoppas nu att Lovis låter honom vara! Det brukar vara utgångspunkten till de flesta kiv...  Eller är storebror envete påstridig och då går larmet =)

Inväntar resten av familjen så jag kan ge mig ut med Zelman en sväng. Hon sprang ut på en gång och kissade två ggr så hon e nog ganska ännig!!  Alvin tränar, pappan jobbar sen 20.00 igår... Han var något trött min man  näe jag pratade med honom innan och imorgon ska han vara istan kl. 05,00... Stackars min man ♥

Ikväll står det köttfärssås och spagetti på menyn på Lomvägen! Lätt att göra och alla äter det =) Me like!

Nu har hon druckit lite kaffe med så huvudvärken är liksom under kontroll =/ Har vart en minst sagt tuff dag på jobbet idag så jag e trött i huvudet kan man säga... Har en kort dag imorgon och det känns skönt! Planerar en färd till stan på eftermiddagen med mina tre troll =) Ser fram mot det att vara med mina kids! Vi ska lämna tillbaka lite saker jag köpte i fredags som inte blev bra... Inhandla en del till Alvin för hans presentkort! Roligt!!

Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0