Simhallen

Vilken härlig dag vi haft idag från början till slut!! På förmiddagen blev det en runda runt strängen med Zelman & Lovis som somnade gottigt i vagnen!! Vinteråkpåsen åkte i och raggsockarna på så hon låg som en liten Sessa i vagnen =) Kallt men hur skönt som helst!

Vi har länge pratat om att vi ska ta och slag i saken och åka och bada med barnen. Framförallt för Ellioths skull, en dag börjar liskom sinskola för honom och han e harigare än nåt för vatten... Lovis älskar det men inte Ellioth... När vi kom hem raffsade vi ner det som behövdes för att åka in till Håstens simhal för att bada med barnen! Ellioth var mycket skeptisk och tyckte inte att vi behövde åka dit =) Men vi lyssnade inte så mycket på det... På vägen åker vi och hämtar Me&I kläder som kommit och lämnar morfars släpkärra. Väl inne i simhallen inser den stressade mamman som alltid tänker på alla innan henne själv att hon inte har några badkläder till sig själv! E det inte fantastiskt!!! Men det verkade inte som en helt otroig händelse för personalen utan de hade baddräkter att sälja till ett mycket bra pris måste jag säga, 125 kr! Den satt ok... Kanske inte den jag valt om man var inne för att schoppa en sån... Men vad hade jag för val?? Nepp!! Vi bytade om och duschade och sen in i simhallen där Ellioth och pappa väntade i bäbisbassengen =) Japps han satt minsan i poolen =)) Det var jätte mysigt, vi lekte och skvätte vatten och mös! Sen provade vi den större barnbassängen ocå och den funkade! Ett billigt söndagsnöje för en barnfamilj =) 85 kr... kan man ju leva med och sen hade vi två trötta barn =)

Bastun var ett hett tips för en Ellioth som satt högst uppe med sin pappa =) Lovis och jag satte längs ner och njöt med clementiner och päron! Kan tillägga dett det tar lika låång tid att bada ute i basängerna som det gör att ducha och mysa i bastun med frukt efterår =)

Väl klara åkte vi ner till Appelviken för att hälsa på farmor ett slag! Det var mysigt att träffa henne igen efter alldeles för lång tid! Hembakade bullar och bruna bröd och en mycket lycklig farmor gick vi ut för att farmor skulle lapa lite eftermiddagfssol och barnen skulle testa farmors lekplats! Gunga!! ropar Lovis som till sin lycka kunde gunga högt! Brevid satt mamman och gungade ännu högre!! Underbart!! Farmor tyckte att det var kallt i skuggan så hon och morfar gick tillbaka till solen... När vi lek ett tag, gungat ett tag, testat rutchkanan och "köpt glass" i Ellioths glasskiosk så kramade vi farmor hejdå...

Nu kurrade det i magen och vi for hem till Veddige för att laga köttgryta! Med maten på spisen gick mamman och Zelman en till runda runt strängen, lagom hungriga kom vii hem för att sätta oss och äta =)

Måste säga att vi haft en helt underbar dag tillsammans och nu ligger våra troll i sängarna och sover! Nu blir det lite vuxentid i soffan innan det e dax att krya ner i kojjen och sova så man e ganska utvilad för en ny vecka på förskolan!! Imorgon hämtar mormor på Solkulla medans jag ska på möte på kvällen och Roger till tandläkaren... Tur att man har världens bästa mormor som hjälper till när det kniper ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0