Tomas Ledin och höstmys!

Det e ingen vanlig dag idag =) Regnet öser ner och det blåser i knutarna... Det var ju sånt väder redan från start, tur att min man var ute med Zelma i morses!!! Jag hade verkligen INGEN lust alls för att ge mig ut... En natt med migrän, säkert stress inför dagen fotograferingar... Alla inklusive jag på mtt jobb skulle fotas... Skulle fixa två ungar och mig själv... Bestämde ganska fort att det fick bli en frukost hemma idag och att jag fick flexa in på jobbet! Men jag hann i tid =)

Ärligt talat gick det över förväntan men nu e jag segus i huvudet det vill jag lova!! Nu slappas det i soffan med Pippi på tv:n... Barnen har fått i sig lite mellanmål och e förnärvarande lugna!

 

Här har vi två goa barn som äter hembakade bullar =)

Vi bakade igår och det e bra spännande med bakmaskinen! Tur att vi har att låna på kollektivet Lomvägen =)



   

Koncentrationen är på topp!! En kanoneftermiddag med mycket härlig tid med barnen =)

När degen stod på jäsning passade jag på att ge mig ut och planetra om i min höstkruka! Var ivinnerligt trött på min perlagon... Vist jag vet att den hade knoppar och blommade fortfarande. MEN nu ville jag ha lite höstliga blommor =) Och jag måste ju säga att vist blev det fint! Ellioth valde pumpan för en så måste man ju ha i en höstkruka, det hade han sett på Lomvägen 6 =) 



Jaha jag hoppas att jag ska samla lite kraft nu innan min man kommer hem =) Ikväll bär det av till Göteborg för att kolla PÅ Tomas Ledin! Det ska bli riktigt mysigt! Bara jag o Roger och en god bit mat och mys!! Barnen ska lämnas hos Nett innan vi åker så ska de mumsa på ungspannkaka ikväll! De får lite kvalitetstid de med ♥

På vägen upp stannar vi till på IKEA och inhandlar lite ljus och ett par extra kaffekoppar!

Ha en härlig torsdag! Det ska vi ha och imorgon är HELA familjen Stehnson lediga!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0