Viktväktarna

Alla vi barn i bullerbyn går på för andra gåmgen idag, trevligt med lite omväxling från Emil och Lotta =)

En ny värld har öppnats sig för Ellioth så jag kan med glädje säga tt det kommer inte att bli svårt att hitta julklappar till min miniman i alla fall =) Roger vart uppe på vinden igår och tog ner Alvin lego =) Jag kan lova att Ellioth tycker att det e superspännande!! Underbara unge!! Lovis e bra sugen oxå men jag försöker hålla na därifrån! Ingen lätt match =) Men en enveten Loppa = med enveten mamma =))

Nu ska vi försöka sätta på en kaffepanna och få i oss lite smörgåsar till lunch idag... Middagen får min söta gubbe stå för ikväll ♥ Jag ska verkligen göra allt jag kan för att ta mig in till viktväktarna ikväll för jag kommer inte ens ihåg när jag var där sist! Känner att jag behöver en kick och hoppas att det e ett minus, ett enda litet ynka minus! Då blir jag lycklig!!

Vi blir hemma imorgon oxå för att kurera oss... Lovis har fortfarande feber... Så jag har redan bestämt att Roger får vara hemm torsdaf och fredag med henne sen blir det ett nytt besök på vårdcenralen tror ja =( Lika bra att ha en plan så kan man liksom slappna av! Jag ska proppa i mig ibumentin och lyssna på engelska Bill =)

Ha det bäst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0