Första vab-dagen

Godmorogn vänner!

Då var det adx för första vab-dagen =( Vi e lite snoriga och småförskylda men det hade funkat kanon att gå och jobba i alla fall...

Men min lilla Loppa har ett öra som e dubbelt så stort, rött och lite varmt =( För tre veckor sedan var vi i Kolmården och då hade en fästing bitit sig fast i henne öra =( Hm känns lite olustigt men det känns bättre att kolla upp det så en läkare får tita på det. Ju fortare desto bättre om det skulle vara någon skit i det! Ser INTE fram mot en penicilinkur med en mycket enveten och bestämd Loppa!! Men ibland finns det inga val!

Snart ringer de från vårdcentralen... Får se vad dagen bjuder på ... Nu sitter vi bänkade i soffan och tittar på "Bortspolad" och lyssnar på regnet som bara öser ner. Typiskt att jag inte har med mina gummistövlar från jobbet! Ser INTE fram mot en promenad med Zelman i ett par slitna gympadojjor som läcker vatten! Får nog ta och köpamig ett par stövlar till att ha hemma!

Hungertarmen börjar knorra och Ellioth e sugen på chokladflingor och mjölk... förstår jag inte =) Brukar inte ha dem hemma men ibland svämmar mammahjärtat över när han lägger huvudet på sne och blinkar med de bruna =) Jag fläskar med dig mamma ♥

Hade en mycket mysig dag igår, ny färg i håret av bästa Nett! Blev jätte snyggt måste jag säga!! Sen kom mamma och pappa och tankade Ellioth & Lovis baciller! De har inte träffats på hela veckan och då lääängtar man ju!!

Nåja hon uppdaterar i eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Klart att håret blev mycket snyggt när bästa Nett gjorde det! =) Hoppas att det går bra för lilla loppan <3 Kram på er!

2011-09-05 @ 10:22:33
URL: http://altessonkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0