Ännu En Vecka...

... har gått & det e mer än fullt upp från morgon till kväll... Trodde jag skulle hunnit med massa roliga saker denna veckan, träffat goa vänner osv men icke så nicke! När jag väl kommer hem från jobbet tar nästa vid och orken infinner sig inte! Är dödligt trött och orkar kanppt med det som ska göras... Lägger mig tidigt  och sover i alla fall som en stock heela natten!! Har haft ett par goa nätter då barnen med sovit hela nätterna igenom och det är jag mycket tacksam för!!
 
Idag var jag med Roger hos läkaren för att få svaren på Mr:n men när vi kommer in och suttit på rummet i 45 minuter och läkaren väl kom var det inte Rogers läkare utan en annan icke insatt läkare... Ganska tycken och kunde inte svara på någonting! Suck!! Lång väntan, 300 kr fattigare och inget svar!!! Bllir såå trött! Detta suger energi på oss allesammans och det e väldigt frustrerande för Roger! Han skulle bända & dra och puscha på så nu gör det mer ont än innan =( Undrar hur de tänker de där läkarna!
 
Ellioth har åkt tåg & buss med sitt Solkulla idag och är mycket nöjd efter att sett Bockstensmannen =) Haft med pannkakor till matsäck och de hade till och med mumsat på glass!! Lekt med Herman och ikväll satt han på sin nya cykel han fått av vår kära Pia!!! Wow, det tar sig!! Hon har kämpat mycket för de minuterna!! Lovis har gått till lekplatsen & åkt rutchkana för hela slanten, klippte hennes naglar som var kolsvarta och mega långa =) Känns så skönt när sorgekanterna försvinner =) Kan ju tillägas att det är fotbad varje kväll i handfatet med massa tvål... Hon älskar att springa barfota överallt... Sommarben fulla med blåmärken och skrapmärken =(
 
Igår blev jag ompysslad av Jennie inne hos Pia med spakväll!! Såå underbart!! Fotbad, manekyr, pedekyr, ansiktsmask, hemmagjord hårinpackning av olja, ägg & avocado.. Kan ju tilläggas hur det såg ut =) Detta som tack för hjälpen efter flytt & massa tjejsnack!! Ett gottebord och levande ljus!! Tack så mycket!! Precis vad en slut mamma behöver!!!
 
Imorgon e jag ledig så jag hoppas på sovmorgon, Lovis e uppe fortfarande, hon sov när vi var hos läkaren! Så det får bli sängen när det blir! Det blev tacos & ett glas rött ikväll och  nu fortsätter vi mysa i soffan!! Roger sitter & leker med sin nya mobil =) n pippigul sak så han lär ju hitta den!! Kul att se honom lite glad!!
 
På lördag blir det kräftskiva i näs =) Ser vi mycket fram mot! Älskar kräftor och det e årets höjdpunkt som man bara inte får missa!! Nästa vecka håller vi tummar & tår för att livet blir lite piggare och att man får lite mer energi =) Skam den som ger sig!! Ha det bäst!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ja vännen... Ni har det tufft. Inte konstigt att orken försvinner när det är mycket från alla håll. Mycket frustration över det där läkarbesöket som bara kostade pengar! Men vi finns här - i vått och torrt! Massa kramar! <3

Svar: Tack söta du <3 Det som inte dödar det härdar & det e bara att ta nya friska tag =) Känns underbart med låånghelg, då kan man ladda batterierna =)Puss & kram
Familjen Stehnson

2012-08-24 @ 09:11:44
URL: http://altessonkling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0