Borås Badhus, Thaimat, Shopping

Igår gjorde vi en utflycktsdag till Borås med familjen Altesson - Kling! Det blev först lite shopping, barnen behöver fylla på sina garderober inför höst/vinter 2012! Jag kan säga att jag är på god väg och det kännns riktigt gött vill jag lova! Hittade lite av varje, byxor till Ellioth! Han har hittat stuprörsjeans på Kappahl som han ÄLSKAR!! Sen att de bara kostar 149 kr st gör inte saken sämre! Loppan fick med byxor, ett par tröjor och för att inte tala om de skitsnygga jeansjackorna jag hittade på Åhels för 100 nkr st som de med all säkerhet ska kunna ha till våren med =)
 
Vi åt thaibuffe på thai-restaurengen som vi alltid gick till med skolan =) Det var supergott & Ellioth vräkte i sig strålar! Mätta & belåtna drog vi oss bort mot badhuset! Måste säga att vi är alla positivt överraskade över värmen i badhuset =) Sist vi var där frös vi alla nästan ihjäl... Men nu var det nemas problemas & barnen badade som hejjsan! När vi kom in i övningsbassängen fattade Ellioth att de där puffarna gör faktikst att han flyter lite =) Äntligen!! Han gillade inte den stora vågbassängen särskillt men vi satt i kanten bara för att han skulle få uppleva vågorna =) Bubblade gjorde vi med, gött som tusan! Tänk att ha en sån hemma =)
 
Trötta & sega åkte vi hemmåt, stannade för att inhandla lite bröd till kvällsfika! Ellioth somnade ganska i tid men det gjorde INTE Lovis!! Strax innan 12!!! Hon var som en snurrande gassell i min säng, babblandes, sjungandes, klappandes, gosandes mm Jag höll på att bli GALEN!! Jag var dödstrött men inte hon inte och det visste hon mycket väl =) Men tillslut somnade hon och sen sov vi som tolar ända till morgonen! Jag väkte henne halv 9 så att den här dagen inte startat totalt kaiko!
 
Nu leker mina barn mamma, pappa, barn mitt i vardagsrummet, byggt en kojja och grejjar för fullt =) Såå roligt att lyssna på dem =) De sovs på natten, gonatt & go morgon =) Frukost  mm!! Underbara ungar!! Idag blir det nog en utflyckt till vattenfallen!! Därefter blir det inhandling på Hajen... Inför veckan som komer & för att fylla upp en frys som ropar TOMT! Hua det lär kosta =( Ikväll blir det förhoppningsvis grillat ute hos mamma & pappa!
 
Ha e goer dag på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0