Jobbar PickNick

God morgon!!
 
Söndag, redan!! Vart i hela friden tog helgen vägen?? Fattar INGENTING!!! Fast det e klart hon har ju redan jobbat en hel vecka =) Det rusar iväg och man kan inte gör någonting för att stoppa det!!
 
Hade en morognpigg liten kille =( Mamman var inte alls lika morogonpigg men när jag var på vippen att somna om så Alvins klocka & han ska upp & jobba!! Ok... bara att traska upp & sätta på en kanna kaffe, barnkanalen & datorn såklart =)
 
Var på pick nick igår & det blev mycket trevligt! Grillning på Kurtinen, vi gick strandpromenaden & mös av det underbara vädret! Det gäller ju att passa på =) Tur att man inte var hemma då altanerna är SKIT!! Kommer aldrig att ändra åsikt om skiten det håller på utanför... Plattorna har de lagt som en bergochdalbana... Det vickar när man går på dem =( Känns inget vidare så nästa sommar kommer det ligga en trall där!!! En på framsidan med med hammock och mys!!
 
Det var i alla fall mycket trevligt att träffa Rogers gamla chef & gamla gamla chef =) Kurtinen e en mycket bra plats när alla barnen e med! En stoor lekplats, massa grönt gräs =) Kanon helt enkelt!!
 
Det ser ut att bli en fin dag idag så ute kommer vi att vara i alla fall =) Det gäller ju att passa på, man vet inte hur länge det håller i sig!! Annars vet jag inte vad som händer & fötter... Vi får se!! Roger sussar fortfarande =) Ha en bra dag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0