Kåldolmar, Gin & Rummi & Blixtrar & Dunder

Då var torsdagen snart till ända och jag känner mig ganska nöjd med dagen!! Ellioth har blivit bortskämd av sin gudfar, Janice & Theo idag då de åkte buss in till stan, åt på Campino, glass & tåget hem =) Han var mycket nöjd & trött =) Han sover sedan över en & en halv timme och Loppan somnade oxå i tid i pappas famn medan mamman var ute med Zelman.
 
Lovis har huserat runt på området i sin nya pyjamas & haft det mycket bra under dagen med mamma & pappa bara för sig själv =) Jag har lagat kåldolmar i massor & det blev till och med en kålpudding som nu ligger i min söta grannes frys för vår e proppfull! Den sista platsen fylldes av glass från glassbilen! Två överlyckliga barn!! Vi bjöd Pia på middag så hon slapp att laga mat idag i alla fall, hon har legat pall fall hela veckar i en dunderförslylning, ingen rolig start på första veckan efter semestern! Tur att vi kan få skämma bort henne lite =)
 
Det blev ett parti med Gin & rummi på altanen med innan det brakade loss med lite blixtrar & dunder... Det har verkligen lättat avsevärt men det hade inte skadat men lite mer regn & åska!! Har vart en skön & härlig semesterdag & imorogn inleds den sista vardagen innan helgen! Den ska njutas med maken och god mat, ett glas eller två av något gottigt och laddas inför vår Danmarkstripp =) Ska bli riktigt roligt, vi ser fram mycket mot den i trevliga människors sällskap =) Barnen ska spendera tiden från oss tillsammans med sin mormor & morfar vilket det längtas mycket efter!!
 
Nu passar vi på att slappa på soffan till tv:ns sällskap & det är ganska skönt! Roger har ordentligt ont och det blir ett nytt läkarbeslk imorgon för en ny kortisonspruta då denna inte hjälpt så mycket som önskat! Det ser mörkt ut för att han ska kunna återgå till jobbet på måndag, en till två veckor till att börja med sjukskriven så får vi se vad som händer & fötter och hoppas på det bästa! Han känner dock att det börjat likadant som sist när han tog bort artrosen =( Det är ett stort mellanrum i axeln som det lätt kan bildas ny och då har inte ledvätskan någon möjlighet att ta sig igenom... Om man ska förklara det ganska enkelt... Inflamationshämmande till att börja med...Nåja vi ska inte deppa ihop totalt, vi har varandra & det e det viktigaste! Vi tar dagen som den kommer & njuter av den!!
 
Nu åter till soffan & min gubbe ♥

Kommentarer
Postat av: carro

Det låter som en bra dag!

Svar: Abselut =) Det gäller att ta tillvara på dagarna jue.. Kram
Familjen Stehnson

2012-08-03 @ 08:42:12
URL: http://carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0