Lördags Morgon...

... Åh vet ni vad?? Det e BARA lördag än så länge!! Såå underbart att vakna upp till skrammel i köket av min kära make och en gosse som galer ute i vardagsrummet ♥ Det e bara lördag än så länge & har hela helgen kvar!! Känns såå skönt att vara långledig!! Man har lite mer möjlighet att ladda batterierna inför kommande jobbarvecka!!
 
Igår åkte jag och familjen ner till Falkenberg på vinst & förlust där de hade stor rea på utemöbler!! WOW vi hittade ett sett till oss och ett litet bord till kidsen =) Såå roligt! Jag gick och smålog hela dagen & hela kvällen och blev bara glad av att titta ut idag!! Jag & Jennie monterade ihop bordet medans Roger åkte tillbaka med släpet vi lånade på Svenssons!! Shit va tungt det  var och shit va det ville krongla =) Men två rediga kvinnor reder sig själva var mottot under hela arbetet =) Gick ut nu för att ta kort men min kamera var lte trött & batteriet behövde ny energi =) Kommer bilder sen!
 
Kvällen bestod av invigning med finaste familjen Altesson-Kling & heela familjen var samlad! Vår fina fina Alviin var hemma & åt med oss innan han åkte hem till Felix för att ladda de batterierena! De har knappt träffats på hela sommaren så de ha nog massor att prata om! Det blev grillat & vin på altanen =)
 
Idag ska hon hänga ut tvätt på de nyuppsatta linorna =) Me lika alot!! En sväng ner till Blomsterboden för att inhandla lite blommor till min fönsterlåda =) Åh jag njuter!! Vet att det finns underbar blomkål =) hängande tjofräs som kommer att bli såå fint!!
 
Ikväll ska vi hem till mamma & pappa på kräftskiva!!! Kommer att bli såå mysigt! Alvin ska sova hos Felix i natt med så honom myser vi med till söndagsfimlen imorgon!! Det har jag bestämt =) Nä nu glooor min hund ut mig så jag måste ju ta mig i kragen och ta på mig sockar & skor och dra med mig henne ut på en prommis =) Måste ju passa på i den underbara SOLEN!!
 
Önskar er alla en underbar lördag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0