Oj Vilken Resa

God morgon!!
 
Såå god kanske den inte e för alla inblandade men här funkar det mycket bra =) Just druckit kaffe på altanen med Lasse!! Ätit goda rostade mackor =) Vi hae såå roligt i Danmarket igår!! Har träffat sjukt trevliga människor som är såå utstrålar en underbar positivitet & glädje och det smittar härligt av sig!! Jag kan nog löva att kräftskivan lär bli otroligt rolig och då e det kanske inte den här bruden som mår bäst på morra =)
 
Båtresan över gick kanoners, en hälig båt!! Spelade lite enarmade banditer vilket e ju OBLIGATORISKT =) åt en megagod frulle, kaffe, cider mm!! Satt uppe på soldäck och träffade mammas guddotter... Emma jobbade där, snacka om att världen är liten!! Totalt otippat att träffa henne där =) Då var det semester, skönt att komma iväg utan kids ett tag... Såg alla andra päron som susade runt efter sina kids och var mer eller mindre yrväder =)
 
Jag & Pia gick av båte, tog en paus med en Irisch =) Mmmmm mumma!! Men det dröjde inte allt för lång tid innan vi blev eftersökta =) Dax att börja jobba!! Trodde aldrig i världen att sakerna skulle få plats men efter mycket pusslande gick det!! Bra jobbat hela gänget!!När vi var redo bidde det mat på ett ställe nära Jennie, en liten pubrunda innan båten gick hem igen! Tack Jennie för en kanondag!!
 
Båten hem sög... ett transportfartyg... Hm var lixom inte meningen med mängders av passagerare... Men det rann ner ett par cidrar =) Trevligt häng i en trappa!!
 
En kanoners dag & ett stort TACK till morfar & mormor för att ni tog hand om barnen!! Har hört allt om dagen idag!! Två små har pladdrat sedan de gick upp!! Barbapappa & mamma & Buik har visats upp ordentligt =)
 
Dagen till ära blir till att tömma släpet på alla grejjor.... Tur att Klingen lovat hjälpa till, kan bli lite tufft för Pia & mig =)
 
Nähe, dagen blir förberedande för morgondagen, ingen middagslur.... Tvättning & middagslagning, nu ska matlådorna fram igen!! Tv:n ska på ikväll & det ska bli soffhäng med mitt hjärta till ljudet av små somm snusar!! Låter ganska skönt!! Ha en härlig söndag på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0