Ullbröllopsdag

För 7 år sedan följde min pappa mig längs altargången i Torpa kyrka och jag & Roger sa JA till varandra ♥
Det e konstigt med de dagarna som e såå speciella för man minns det som om det vore igår, lukter, smaker &all den bubblande lycka & kärlek som man kände då... Det gör jag fortfarande, han är verkligen mannen i mitt liv och jag skulle inte vilja byta för allt smör i småland =)
 
 
 
Första dagen är avklarad på jobbet, smått kaotisk som det allltid är på sommaröppet! Barn som inte står med som kommer, barn som står på listan som inte kommer, ändrade tider osv.... Lite smått flummiga i huvudet efter semester =) Det kändes rätt ok i alla fall & barnen har haft det superbra! Vinkade glatt hejdå på mig när jag lämnade dem på Solkulla!! Slängpussar & sen var det lite svårare att få hem dem =) Roligt att få komma tillbaka & leka med alla kompisarna och samtidigt fått en lååång sammanhängande semester!! De behöver ju med ladda batterierna precis som vi =)
 
Så vad händer & fötter idag?? Vet inte men jag tänkte överraska med något gott till middag i alla fall, kanske ett glas rött till något gott kött?? Grilla är väl inget att tänka på då det inte verkar sluta vräka ner som det gör... Fattar inte hur det bara kan orka regna såå mycket?? Jordskalvet på morgonen kanske satte allt ur system =) Roger sov när vi kom hem och han sover fortfarande, trött av mediuciner... Ska in till läkaren på onsdag och det känns skönt för då händer det något! Ovissheten är väl den som e kämpigast!! Det har gått såå fort den här gången och han har såå ont och ändå har han inte gjort ett skvatt, inte lyft en grej... Haft semester & kopplat av har han gjort! Suck va strävigt! Det e inte bara att fixa... Ska man "fixa" vart annat vart tredje år då?? Hur humant e det då?? Hoppas på svar & att de kan hjälpa honom!! Nåja skit samma att älta... Har man ite vart i  det så är det svårt att sätta sig in hur det är med.... Slut på gnällkärringen på Lomvägen =) Jag & barnen har nyss fikat, bullar & glass, underbart att hitta lite skatter i frysen som gör barnen glada!! Tv:n går för fullt med Bärgargubben på & två små kids sitter i sina fåtyljer, fikar & myser ♥
 
Mat var det ju... Har idetorka!! Får la googla på det som alla gör =)
 
Morgondagen bjuder på ett tandläkarbesök för Ellioth och det ska bli spännande att se hur det kommer att gå! Skönt att Roger kan ha Loppan den stunden så jag kan åka själv med Ellioth! Sen Solkulla & jobb!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0