Tulpaner & semlor

Fick en helt underbar packe tulpaner av mamma & pappa som har vart på besök hos oss i eftermiddag ♥


Det blev semlor och kaffe till fika och sen tog jag och mamma en underbart skön promenad i snön som dansade runt oss! Massa laddande på mammabatteriet idag =) Precis vad jag behövde! Pappa laddade sina morfarbatterier med trollen i osffan medans min darling slipat och spacklat i hallen! Han har verkligen vart superduktig idag!! Nu e bollen i rullning och till helgen blir det tapetsering, eller fredag i alla fall!! Pappa kommer hit och hjälper honom för mamma skulle ha huset fullt med kollegor =) Nice!!

Känns faktiskt väldigt spännande, kan kanske behövas en rulle till men då får vi fixa det på lördagen... Och det känns skönt att ligga så här steget före med förarbetet då det kommer att bli mycket spacklande och slipande... Ett par kvällar framöver får Roger ta lite här och lite där...

Carro pch Patrik var här med sina troll på en kopp kaffe på förmiddagen och Emma blev alldees knäckt när de skulle åka... Hon var sugen på att leka längre... Vi betsämde att det får bli en lekeftermiddag på tisdag då jag slutar i någorlunda bra tid! Sen e vi ju lediga fredag denna veckan med och det är skönt då det blir möte imorgonkväll... 7-19 e min arbetstid =( En tuff start på veckan med dunderförskylning men det e bara att bita i!!Haft en ganska lugn och skön helg =) så man e bra laddad inför veckan!!

Ikväll blir det Wallander-film med mitt hjärta och en påse otsbågar och Sweichernöt =) Mumma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0