Äntligen Åkte Tanden Ut!!!

Godmorgon på er!
 
Nu går vi in på sista semetsreveckan... Ångesten börjar sakta komma lite krypande =( Fy känns inget roligt... Men när allt drar igång så vet jag ju att man är snabbt tillbaka i rätt gängor & det kommer att gå jättebra! Rutiner e inte fel heller =)
 
Vi trodde att vi åkte upp en kväll med mindre köer... men när vi kommer upp finns det INGA parkeringsplatse och det är knömycket folk överallt! Hade det inte vart för barnen hade vi nog åkt hem... Men tillslut så... Det blev i alla fall en kanonkväll på Liseberg igår & ungarna åkte allt som de fick åka & var mycket nöjda! Lovis han inte komma ut från pakrkeringen innan hon sov! Ellioth höll sog däremot läänge =) Helt otroligt! Vi fick med oss lite vinster hem som barnen leker som tokar med just nu! Vi har ett helt zoo på vardagsrumsgolvet =)
 
Ellioths tand åkte ut till hans stora förvåning när han stod & åt choklad =) Hur nöjd som helst!! Tandfen hade tyvär inte tid att komma inatt... Vi kom nog hem lite för sent... Den köpte han som tur var så ett nytt försök inatt =)
 
Ellioth älskade bergbanan, Lovis älskade Rabalder =) Det är häftigt att se dem så taggade!! Foumride blev avslutningsnummter, mormor, jag, Roger och båda barnen åkte och vi blev totalt pisseblöta!! Ungarna tjöt &tyckte att det var riktigt roligt!! Efter att kläderna blev bytta tog vi oss till bilarna!
 
Idag kännner man sig ganska dödsrtrött & vi vet inte riktigt vad som händer & fötter men bara man fått i sig lite kaffe & frukost så e vi snart på banan igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0