Plättar, godis och mys i soffan!

God morgon på er!

Konstigt att dagarna går såå fort fastän man är hemma med sjuka barn... Känner att man inte riktigt hinner med alla gånger! Har hänt lite sedan sist jag bloggade såklart, det händer grejjer heela tiden =)

Lovis har vart på Solkulla i veckan för Ellioth har verkligen behövt egentid med sin mamma! Han e mer påverkad av kopporna än va Lovis var... Där ser man ju helt klart en fördel med att barnen ska få det när de e mindre! Ellioth är väldigt medveten om dem, kliar och tycker att det gör ont! Sen har vi slutat räkna vid upp mot 150 st, han har mycket mer än va Lovis hade... Det e klart han e ju lite större med =)
Det gör ont i mammahjärtat när han gråter och säger att han vil att de ska gå bort! Så ser man att han fått en på kanten till ögat! Mammas lille gosse!

Vi kör stenhårt med skummet och har nu börjat med Tavegyl på honom! Jag ringde till 1177 igårkväll för att se hur mycet han ska ha. Han har fått det en gång tidigare, efter vår första Mallorcaresa pga allaergi i ögonen. Då vågade jag tillslut inte ge honom för jag fick nästan inte livi honom. Han sov i 4,5 timmar mitt på dagen och var nästan apatisk! Läskigt!! Men nu fattar jag ju varför han inte fixade det! Han fick samma dos som han skulle ha nu!!! De doserar efter ålder, 1-3 år och 3-6 år... Han var ju bara 2 men hade fått en dos på 3-6 år!! Jösses, där sjönk den läkaren som en gråsten återigen!!

När man är sjuk får man mysa lite extra, lite godis mitt i veckan och vi har ätit favoriten, plättar!! Allt för att vår lille Nisse ska få i sig lite mat! Han har verkligen ingen matlust alls!

    

Han hade önskemål om att få ner sin betongbil och det e klart mammsen klätrade upp på vinden så han hade lite att göra!!



Då blir man på lite bättre humör =)

    

Älskar plättjärnet jag fått av pappa ♥ Det tar tid att göra men det e lite extra mysigt!!



Hade två troll som gärna ville hjälpa till såklart!



En kille full av koppor... Många är fortfarande bara prickar och de kommar nya heela tiden =(
En del e stora och en del mindra...  Kankse inte det bösta kortet men man får bara gilla läget när Nissen inte vill vara med...

Igår var mina kollegor här och vi satt och skrev hela förmiddagen och var klara här fram vid 2. Då åkte de tillbaka till jobbet för att grejja lite med annat!. Det var intressant och vi kom fram till ganska mycket! Sofie kom och hämtade Ellioth så han fick leka med Herman, kunde ju inte bli bättre!! Lek ute i snön och fikatajm!

Fick ett mycket trevligt samtal från vår Janice! Hon & Christoffer hade fått en lägenhet =) JIPPI!! Ett jätte grattis till er! 2 månader och det blir ju perfekt innan bebis kommer! Detta resulterar i att lilla Viljan får ett eget rum =) Härligt för familjen Altesson-Kling!!

Idag fredag blir det bara att ta det lugt och vila och mysa! Ellioth är inget bra så vi ska bara vara!

Camebridge går bra fortfarande, hade bara önskat att man haft en bättre våg! Min är lite lätt scitsofren (hur det nu stavas) men men det känns ju på kläder och syns mycket så det får man ju vara glad för!! Idag har jag gjort över halvtid!! Tre dagar kvar denna veckan och sen e det ju bara nästa vecka med på ren kur!! YES käns faktiskt hur bra som helst! bara att kämpa på!

Nä nu ska jag ut i köket och fixa lite frukost sill mina barn!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0