Raggarbil, 1-års kalas, leksugan & Donken =)

Detta är summan av kardemumman av vår helg =)

Har verkligen haft en superduper helg!! Vi började gårdagen med en tur in till VArberg =) UTE!!! Äntligen lite ny luft efter att vart instända i över en vecka!! Kick, en ny mascara till mamman =)) Göransson, Duka mm och sen ut till mamma & pappa för att lämna vår minsta för att ut och kolla på en Pontiac =) Lite ändrade plander men vi kom dit tillslut!! Ellioth blev megablyger för snälle Mikael ( Han ser kanske inte lika snäll ut osm han är =) Tyvär vart vi lite besvikna, den var inte alls så fin som vi hoppats på, bucklig, blekt mm för 95 000 :-... Men vi tog en tur i alla fall och det var jätte spännande =) Min man blev som en liten pojkspoling =)) Ellioth tyckte att det var jätte häftigt  fast han var lite skrajsen till en början men det gick över!! Åh hoppas att vi hittar en som vi vill ha!! Fått lite erbjuddande men inget som vi nappar på.... Men den som söker finner!!

Hem och ut på en promenad medans gubben duchade och fixade kidsen sen bar det av på kalas för lilla Vilja!! Jätte mysigt, massa paket och trevligt sällskap =) Och japp jag klarade det för ni som blir lite nyfikna, inte en tugga i min mun... Trotts tacogratäng, OSTBÅGAR (min favvo) en gigantisk godisskål.... F*n va jag e stolt över mig =))))



Paketöppning!! Hon fick god hjälp av mina små troll!!

    

Full ös blev det och mycket konsentrerat =)




Underbara lilla Vilja på hennes nya bobycar!! Jag tycket att det var så fräckt att hon faktiskt försökte ta sig fram och hon fattade hur hon skulle göra!! Mina kids har inte suttit en läragåstol och det har Vilja och det märktes stor skillnad...




Den fina tårtan =)



Vi sjöng och Vilja blåste ut ljuset =)


   

När man fyller 1 år får man ju äta tråta själv såklart!! Vilja fattar gallopen snabbt och dyker ner i tårtan!! Lilla sötisen!!

Det var i alla fall en jätte trevlig kväll och vi kollade på MELLO!!

Trötta drog vi oss hem och stoppade om än två tröttare barn i säng =)

Söndagen började med lite sovmorogn efter en kass natt... Frukost, morgonpromenad och sen in till kelstugan med familjen Altesson-Kling! Jätte roligt!!



Lovis åker med gudfar & Viljan =) Undrar vem som tyckte att dagen var roligast =)) Papporna blev oxå som barn på grönbete!! Det var prefekt idag då det inte var så mycket folk =) Det gillar vi!!




Lovis får åka pappataxi!!

Sen avslutade vi med Donken för de andra och en snabbis på Kvantum innan det bar av hemmåt för att gå ut med Zelman... Nu hamnade vi i soffan framför Så kan det låte innan Wallande börjar =) Barnen sover nyduchade i sina sängar redo inför morogn dagen då de ska till Solkulla!!! ÄNTLIGEN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0