Alla Helgons Dag

Idag blir det en tur till farfar för att tända ett ljus på hans sista boning ♥ Idag är en dag vi minns de som lämnat oss!
Tänk va tiden går fort sedan min älskade farfar lämnade oss... Saknar dig fortfarande!! 
Jag tycker att det är en väldigt vacker helg, alla helgons helg och vi  har aldrig vart så mycket för Halloween och att det där med att klä ut sig... Tycker väl inte att det passar så bra ihop, kanske gammaldax vad vet jag! Men att åka till kyrkogården en eftermiddag som denna när mörkret börjar att lägga sig och se att tusentals lyktor tändas det är något speciellt!
 
Har vart ute & gått en liten runda med Zelma idag, lite duggande regn men det var såå skönt!! Känns skönt att snart vara tillbaka på benen! Enveten förskylning det här och nu har Ellioth börjat hosta oxå =( Blir nog ombytta roller på måndag och en liten Nisse som blir hemma med sin pappa... Vi har tur i oturen att pappan e hemma!
 
Fredagskvällen blev supermysig och morfar & mormor tutade ut till oss!! Det var inte bara barnen som längtat så det blev ett kärt besök ♥ med många laddade batterier!! Pizza och marängtårta mumsade vi på och sen var det ingen som orkade röra sig... Hjälp va mätta vi blev!! Undra varför man inte kan äta med måtta, som om det vore sin sista måltid... Blir inget bra det här! Nya tag till veckan på både det ena och det andra planet!!!
 
Men nu tar vi helg först och myser med våra nära & kära!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0