Fredag & Mys!!

God morgon på er!!
 
Äntligen fredag, det är nog allt den bästa dagen på hela veckan tycker jag =)
 
Fått ringt till vårdcentralen idag & det blir Diklofenack i fem dagar morogn & kväll sen får vi se om det hjälper! Skenan ska vara på så mycket det bara går så det blir till att bita ihop... Den e i vägen lika mycket som jag känner att den hjälper =/ Har det inte blivit bättre blir det ett besök på vårdcentralen & en kortisonspruta... HJÄLP!! Här sitter en som e livrädd för sprutor och tänk att ta en i armbågen!!!! SHIT!! Nåja folk säger att det hjälper fantastiskt bra mot tennisarmbåge så det e kanske bara att bita ihop!!
 
Idag e en fullspäckad men otroligt härlid dag att se fram mot inte bara fredag då =) Jag har städat toaletter och dammat & damsugat för vi ska ju få lite gäster ikväll =) Martina & Mattias med kids kommer, de e Rogers minsta lillasyster =)
 
Snart kommer Jen & Milo, det var alldelles för läng sen vi träffades & bara satt och tjöta så det ska bli såå mysigt!! Lite lunch ska vi nog med kunna slänga ihop =)
 
Därefter kommer Nett & lilla Vilja och vi ska passa Vilja i eftermiddag!! Såå roligt!! Nett & Rikard ska in till den stora staden så då får vi gosa & leka i massor!!
 
Tycker det låter som en kanoners dag!!
 
Utanför fönstret e det grått & regnet hänger tungt men det råder vi bot på med tända ljus!! Hoppas ni får en lika härlig fredag som vi får!! Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0