Halvfart

Hur kan man vara så trötter på kvällarna =( Känns som om man går ner på halvfart redan eftet kvällsmaten... Nu sitter man i soffan och ögonen går lite lätt i kors! Ska man pina sig och sitta upp & vara lite social? Eller ska man gå och lägga sig och läsa för jag har att läsa, inge brist på det! Frågan e hur långt man hinner innan man somnar med boken över sig!
 
Idag har hon vart på föreläsning i stan... Hade höga förväntningar och tyvär blev det väl inte såå bra som jag hoppats på =( Men men sånt e livet! Kennert Orlenius e en va de författare som skriver studentlitteratur som man läst under min lärarutbildning och har mycket bra i sina böcker! Värdegrunden finns den?? Mycket viktiga och bra frågor att fundera på som lärare! När vi kom in i salen satt det en man med långt grått hår, proffesor =) Japp det syntes!! Föreläsningen var riktad mot t1:or och det märktes... Oj jag blev lite mörkrädd, salen var fylld med unga människor som satt med sina mobiler och snackade hej villt... Kanske man inte gör under en föreläsning!!! Våra blivande kollegor?? Nja... Men de växer i sig under utbildningen som tur e =)
 
Imorgon är det apt så det blir en låång dag! Torsdagskvällen slapp jag så det e bara att bita ihop och det kommer att bli bra när man väl e igång! Ska njuta av en tidig torsdag och förhopningsvis hitta på något roligt tillsammans med man & barn =) Tror jag lever på den tanken ett tag! Sov gott på er!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0